Сръбската мегазвезда Цеца Величкович пя на сватбата на известния пловдивски бизнесмен Георги Пацев в събота. Собственикът на най-голямата фабрика за полиетилен в региона узакони връзката с жената, която е до него повече от 10 години.  Бизнесменът, когото приятелите наричат Жоро Найлона и дамата на сърцето му Ася имат три прекрасни дъщери, но до този момент никой от двамата не сметнал за нужно да сложи подпис под брачното свидетелство. В крайна сметка обаче и двамата решили, че една сватба е прекрасен повод  да съберат заедно всички свои приятели и да се забавляват до сутринта.

Над 200 гости пожелаха щастие и дълъг живот на семейството, а шаферки бяха трите госпожици, облечени в дълги рокли от дантела. С бяла рокля е била и самата Цеца Величкович,която е изпяла най- големите си хитове. Гранддамата на сръбския поп фолк е пристигнала на частното парти срещу сериозен хонорар. Всъщност първоначално поканата е била отправена към Лепа Брена, която е поела ангажимент, но преди няколко седмици си е счупила ръката и това наложило промяна в плановете. На сцената в новотел Пловдив е била и друга голяма звезда на  българската естрада - Васил Найденов. 

Кумове на младоженците са били дългогодишният съдружник и приятел на Пацев - Тодор Костов и чаровната му съпруга.

Цветовете на церемонията са били шампанско и златисто кафяво, а пететажната сватбена торта според очевидци е била произведение на изкуството.

След официалната вечеря в новотела, купонът е продължил до сутринта в Галакси.

TrafficNews.bg