Вече пет седмици стотици души се включиха в играта във фейсбук страницата Сладко детство – „Бисквити щракни, айфон вземи”. Всички, които ни изпратиха селфи с хрупкавите и ароматни бисквити само с краве масло, освен че участваха в ежеседмичните жребии за седмична награда, се включват и в тегленето за чисто нов айфон 8. На 14 май ще бъдат изтеглени двама късметлии, като единият от тях ще си тръгне с голямата награда.  

И щастливецът, който получава атрактивен кухненски аксесоар на известния английски готвач Jamie Oliver e Гергана И. Попова. Тя ни изпрати това селфи с бисквитите само с краве масло.

За всички останали припомняме, че за да участват в жребия за голямата награда – айфон 8, е необходимо да изпратят маниашко селфи с пакет бисквити само с краве масло. Тези, които решат да участват само със снимка на пакет, ще се включат в жребия за последната седмична награда!

Ето самото теглене:

Похапвайки си от тях, освен че ще се поглезите, ще получите възможността да спечелите и награда. Основният състав на бисквитите е брашно, захар и краве масло. Вкусът им е изчистен и традиционен – на добро печиво. Ухаят на краве масло и имат хрупкава консистенция. Те създават усещане за домашно приготвена вкусотия.

Ето я и снимката на Гергана Попова.

Условия на играта! Следвай стъпките!

1.Направете си интересно селфи с пакет обикновени бисквити само с краве масло или снимайте пакета.

2.Споделете снимката във Facebook страницата на Сладко детство: https://www.facebook.com/SladkoDetstvo/ под първия прикачен пост на страницата.

3. Изпратете ни вашите имена на лично съобщение и харесайте страницата.

СПЕЦИАЛНА ИГРА: Тези от вас, които направят маниашко селфи, ще участват в тегленето за специалната награда на бисквитите с краве масло за креативност – чисто нов айфон 8.

В понеделник, 14 май, ще бъде правено теглене измежду всички участниците, изпратили атрактивни селфита или авторски снимки на пакет обикновени бисквити само с краве масло. Изтегленият ще поучава седмичната награда – атрактивен домакински уред. Тези изпратили селфи пък, ще участват в жребий за айфон 8.

Бъдете креативни, направете интересна физиономия до пакет обикновени бисквити само с краве масло, намигнете, изплезете се или просто се усмихнете. Не забравяйте да споделите крайния резултат във фейсбук  страницата Сладко детство, а трите имена – изпратете на лично съобщение!

Процедура за получаване на наградите

Името на спечелилия за креативност ще бъде обявено на 14 май 2018 година, когато ще бъде изтеглен жребий с имената на всички участници, направили маниашки селфита в периода 01.04.2018 година – 14.05.2018 година. Така айфон 8 ще отиде в ръцете на най-големия фен на обикновените бисквити само с краве масло.

Името на късметлията ще бъде публикувано в новинарския сайт TrafficNews.bg вечерта на 14 май 2018 година, както и във фейсбук страницата „Сладко Детство”.

Датите на седмичните тегления са 9, 16, 23, 30 април и 7 и 14 май 2018 година.

*Лица под 18 години ще получат спечелените от тях награди в присъствието на техен законен представител - родител или настойник.

*Официалните правила на играта ще бъдат достъпни на официалната страница на играта във фейсбук - страницата Сладко детство, за периода 01.04.2018 година – 14.05.2018 година.  Повече информация може да получите и на телефон 0700 10 248.

*Допълнително пояснение: Седмичните победители ще бъдат обявявани всеки понеделник след 19 часа във фейсбук страницата „Сладко детство” и в новинарския портал TrafficNews.bg.

Подсладете се с нещо вкусно и здравословно, само с краве масло!

Ето и някои от атрактивните селфита и снимки, които получихме: