Днес се състоя и петото теглене от играта с бисквити "Мадагаскар", организирана от „Захарен комбинат Пловдив” АД и TrafficNews.bg. В томболата на 22-ри август участваха стотици почитатели на сладките изкушения, публикували снимка с три пакета бисквити „Мадагаскар“ във фейсбук страницата  „Сладко детство“. Вижте още за регламента на играта тук!

Поредните уникални слушалки намериха своя собственик в лицето на Станислав Ганчев от град Ловеч. Честито! 

С това печелившите станаха петима - това са Савка Канева от гр. Лъки, Ганка Христова от гр. Ловеч, Светломира Видолова от гр. Пловдив, Маргарита Давидова от Лозенец и днешния късметлия Станислав Ганчев. Всички те се сдобиха с модерни и високотехнологични слушалки Сони.

ВИДЕО от първото теглене - ВИЖТЕ ТУК

ВИДЕО от второто теглене - ВИЖТЕ ТУК

ВИДЕО от третото теглене - ВИЖТЕ ТУК

ВИДЕО от четвъртото теглене - ВИЖТЕ ТУК

По време на играта с бисквити "Мадагаскар" трябваше да бъдат раздадени общо 5 чифта слушалки и голямата награда - семеен уикенд в 5-звезден хотел на Елените, но поради големия интерес към играта, ще бъде проведено и шесто теглене. Още едни слушалки ще намерят своя собственик чрез жребий. За да може следващото изтеглено име да бъде вашето, изпратете снимка на три пакета бисквити Мадагаскар на фейсбук страницата Сладко Детство до 27 август.

Побързайте да се включите и за голямата награда, а именно ол инклузив уикенд за цялото семейство в 5-звезден хотел на Елените. За нея играйте като направите торта от бисквити Мадагаскар и изпишете "Мадагаскар" на нея! На 5-ти септември ще стане ясен и големият победител, който ще се наслади на слънчеви лъчи и морски вълни в компанията на своето семейство.

Пълните условия на играта четете, ТУК!

Ето как беше изтеглен и днешния победител:


TrafficNews.bg