Овен

Семейните да бъдат много внимателни, защото мнозина от тях ще бъдат подведени от онлайн запознанствата. Чат разговорите често са изпълнени с романтика и други палави предложения, но те си имат и своята опасна страна. Да не се окаже, че си пишете с някой, който ви познава в пъти повече.

Трябва да бъдете изключително предпазливи през този ден. Възможно е да ви сполети неочаквана промяна, която може да разруши вашата финансова стабилност. Ще се наложи да обърнете внимание на кого давате кредит на доверие или пари.

Телец

Ако не сте обвързани, може да очаквате спонтанни срещи през този ден. Така че се опитайте да дадете рефреш на своята памет, защото една „случайна“ среща с познат от миналото, може да ви изненада неподготвени. Но добрата новина е, че ще си прекарате чудесно днес.

Ако очаквате отговор на някои тревожни въпроси, днес ще получите тази възможност. Може да се допитате до някой, който вече е изпадал в подобни ситуации на хаос. Вероятно, ще се възползвате от това, което ще чуете или прочетете. Така ще намерите ключето към решаване на някой ваш проблем.

Близнаци

Изглежда, че този ден ще бъде доста мистичен за вас, затова се подгответе за едно пътуване към неизвестното. Вероятно, половинката ще ви изненада приятно с нещо, за което изобщо не сте си и помисляли. Ето защо ще бъде добре и вие да спретнете нещо фамозно сюрпризиращо.

Задава се на хоризонта нова визия, която ще ви поднесе щастие и благополучие. Ще имате възможността да се насладите на материални постижения и удовлетворение. Това ще бъде солидна основа за изграждане на сигурност, стабилност и финансови подобрения.

Рак                                                                       

Вероятно, водени от силни любовни пориви, ще стигнете до крайност. Може би, ще похарчите сериозна сума за вашия любим човек, купувайки скъп подарък. Възможно е да нямате достатъчно средства, но пък си струва самото желание за подобен лукс.

Очертават се особени трансформации за освобождаване, разпръскване или изясняване на неща, които са изпълнени с трудности. Нещо, което е забравено някъде в миналото, днес ще може да го реализирате. Трансформацията или промяната със сигурност ще проправи път към нещо по-добро за вас.

Лъв

Възможно е търпението ви да се изчерпи през този ден. В същото време се очертават проблеми в любовта. По възможност, съхранете колкото се може остатъците от вашето спокойствие, за да преодолеете евентуално задаващите се напрежения.

Ще бъде добре, ако днес обърнете внимание на своето усъвършенстване. Можете да добавите нещо образователно към общите ви познания, което със сигурност ще бъде от полза за вашите поставени цели за успех.

Дева

Този ден се очертава да бъде много изкушаващ. Изглежда таен обожател или обожателка, може да ви направи предложение, на което трудно ще устоите. Препоръчително е да си дадете малко време, преди да дадете своя отговор.

Днес, ще трябва да покажете самочувствие, стабилност и сила. Звездните знаци са обещаващи. Вероятно, ще имате всичко необходимо, за да запазите позицията си и в крайна сметка да просперирате. Търпението е от значение за вас.

Везни

Оставете всяка апатия да бъде разтопена от слънцето, защото ще ви се предостави един прекрасен ден за любов. Романтиката ще бъде навсякъде - във въздуха, в птичките, в клонките и тревицата. Дали ще я уловите, това ще зависи от интензитета на вашите чувства. Вдъхнете си настроение, за да ѝ се насладите.

Вашият път напред, изглежда ще бъде неясен днес. Подлагайте всичко на проверка и не се предоверявайте. Трябва да използвате интуицията си, за да се справите с химерните ситуации. Ще бъде добре да настроите своя ритъм на интуицията си, за да предотвратите всеки опит за подвеждане, още в самият му зародиш.

Скорпион

Изглежда неволно ще нараните своята половинка с тежки думи. Не изпадайте в притеснения, защото почти всички грешки, които правите, могат да бъдат поправени, стига да запазите спокойствие и се ангажирате да не ги повтаряте. Както се казва - „Извинението е най-добрата първа стъпка“.

Ако се задълбочите и добавите повече концентрация, ще успеете да избегнете доста главоболия през този ден. Вероятно, ще се наложи да поставите всяка една казана дума на аптекарски везни, само така ще се освободите от празните думи и обещания, с които някои близки или приятели ще се опитат да ви засипят.  

Стрелец

Много е вероятно да направите силно впечатление през този ден. Но не разчитайте на вашата външност или социален статус, да говорят вместо вас. Оставете вашите лични качества да ви представляват. Вие сте това, което мислите, и мислите това, което всъщност сте.

Очаква ви един ден на разбирателство. Вашите отношения с приятелите ще бъдат на необходимото ниво. Общуването с близките ви, ще допринесе за едни хармонични отношения и емоционално удовлетворение.  Като цяло, денят е благоприятен за взаимно уважение между близки и приятели.

Козирог

Най-вероятно, ще бъде твърде късно да си върнете старата любов. Ала бихте могли да се извините вътрешно телепатично за допуснатата грешка. И все пак не забравяйте, че миналото може да ви повлияе сериозно, създавайки ви пречки по пътя на бъдещето.

Бъдете изключително предпазливи във всяко едно отношение, особено днес. Денят не вещае добро, а напротив. Някои от вас ги очакват сериозни кавги, други тежки разочарования, трети тежка раздяла със сериозни последствия. Също така внимавайте много с парите, може да претърпите доста загуби.

Водолей

Ако сте самотни и възникнат проблеми днес, няма кого друг да вините, освен себе си. Вероятно, в миналото сте обвинявали партньора си в куп грехове и днес може би, плащате за несправедливостта си. Подгответе се за следващата си връзка с поуките от старата такава. Така вероятно новата връзка ще бъде много по-надеждна.

Възможно е вашето търпение и живец да бъдат изчерпани, и това ще доведе до разочарование или умора от празни надежди. Може би, ще почувствате, сякаш времето е спряло. Преосмислете плановете си или се възстановете от илюзиите. Необходими ви са нови интереси, дейности и приятели. Помислите и върху това.

Риби

Може би, днес ще ви предстоят битки на любовния фронт, не падайте духом и не се отказвайте от вашата кауза. Възможно е да загубите и тази битка, но това не означава, че няма да спечелите войната. Така че не си губете времето за дребнавости, омаломощавайки енергията си.

Животът би могъл да бъде като труден, така и лесен за вас днес. Все пак, как ви третира живота не е от голямо значение, важното е дали го авторизирате рационално. Погрижете се за себе си, като  направите неща, които са от полза за вашето здраве и най-вече ви помагат да запазите настроението си.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.