Овен

Днес, вероятно ще поемете инициативата във ваши ръце, за да се насладите на летните емоции. Може да бъдете в компания с приятели, но се опитайте да избегнете въпроси, които са свързани с работа и пари.

Каквото и да възнамерявате да извършите през този ден, го направете със сърцето си. Най-добре ще бъде да активирате своята детска спонтанност.

Телец

Днес ще получите повече, отколкото заслужавате, каквото и да означава това. Вероятно, ще бъдете капризни повече от обичайното, поставяйки си твърде високи изисквания спрямо обкръжението си.

Бъдете по сдържани, защото вероятността  от бурни реакции е голяма. Покажете своето душевно величие, чрез пословичната си толерантност към близките ви хора.

Близнаци

Личните ви въжделения спонтанно могат да излязат на показ без да искате, в най-неподходящите моменти. Може би, ще споделите съкровени неща, без дори да осъзнавате това. Въпреки всичко ще откриете необходимият импулс.

Възползвайте се от възможността да оформите живота си, според вашите лични идеи, дори променяйки само една дреболия. Шансът е на ваша страна днес. Вероятно, получавате огромен звезден тласък и ще можете да направите живота си много успешен. Волята и чувствата ще са в противоречие.

Рак

Днес, защитавайте собствената си позиция и използвайте способностите си да убеждавате другите. Идеите ви ще излязат на преден план, без да се сблъскват с тези на близките ви. Това е така, защото сте уверени и преди всичко толерантни.

Вашите желания ще бъдат чути от звездните плеяди. Най-добре заложете на малките си желания и може би ще получите благодат за по-големите си такива. През този ден, вероятно ще можете да увеличите значително благосъстоянието си.

Лъв

През този ден вълна от доверие, благодарност и любов ще допринесе за вашето добро настроение. Но монетата си има и обратната страна. Вероятно, ще бъдете изненадани от факта , че ще се оставите да бъдете заблудени от поведението на повечето хора.

Бъдете с трезво и ясно мислене! За да избегнете недоразуменията, трябва да се стремите към ясна формулировка и конкретни изявления по важните въпроси. И най-вече уверете се, че сте правилно разбрани!

Дева

Изглежда, че през този ден имате всичко необходимо, за да се почувствате щастливи. Затова се налага да се погрижите преди всичко за себе си, за да получите своето благополучие.

Вашата самоувереност може да ви накара да изглеждате много съпричастни към хората, но другите има вероятност да го интерпретират като арогантност от вашата страна. Внимавайте с прекалената чувствителност към обкръжението!

Везни

През този ден трудно ще скриете вашите слабости. Всеки човек си има своите добродетели и своите недостатъци, така че не се притеснявайте.  Днес всичко ще тече относително гладко за вас, защото вие ще бъдете вътрешно балансирани.  

Ще бъде добре да изразявате чувствата си, особено днес. Вашето мислене ще се характеризира повече с топлина, отколкото с хладна обективност. Чудесна възможност за добри лични разговори.

Скорпион

Малките неща могат да ви обезпокоят днес, но това ще стане единствено по ваша преценка.  Възползвайте се от този ден и предайте на живота си по-индивидуално докосване. Може да се чувствате по особен начин, както когато правите нещо ново.

Днес, вероятно ще сте склонни да се държите като дете, което се нуждае от подкрепа. Насладете се на грижите, които ще ви бъдат предоставени. Опитайте се да изграждате мостове и да вкарвате повече цвят във взаимоотношенията си.

Стрелец

Най-вероятно, днес ще прекарате денят в спокойствие и уют. Ще бъдете очарователни и адаптивни. И все пак бъдете внимателни, защото тази ваша чувствителност може да бъде наранена от груби аргументи и думи от страна на някои хора. 

Днес имате възможност да си прекарате чудесно с любимият човек или с вашият домашен любимец. Ще бъдете в настроение за забавление и удоволствие.

Козирог

През този ден липсата на информация може да ви депресира или да изпитате комплекс за малоценност.  От една страна, не трябва да се страхувате да придобиете повече информативни познания, но от друга страна не трябва да се впускате в неща, които не ви засягат чак толкова много.

При възможност ще бъде добре да сте с любим за вас човек, за да почувствате днешната хармония. Ако не сте в настроение,  просто направите първата стъпка, за да осъществите комуникация с партньора ви.

Водолей

През този ден ще се наложи да помислете добре от какво се нуждаете. Помислете за вашите желания и потребности, след което се ангажирайте активно с тях.

Вероятно, през изминалите дни сте били под влиянието на силно вътрешно напрежение, което ви е накарало да реагирате спонтанно и за най-малките неща. Затова, дайте си почивка и не мислете за миналото и изпитайте радостта от самия ден.

Риби

Планетарните позиции вещаят, че с дисциплина и постоянство ще  постигате големи резултати. Денят е изключително благоприятен за преодоляване на сериозни проблеми. Ще бъдете особено успешни - когато си вършите работата докрай, без да се отклонявате от своята цел.

Чувството за любов и приятелство ще ви позволи да търсите интимен контакт с любим за вас човек. Вероятно, ще се наложи да отдадете повече привързаност и нежност към партньора си и членовете на семейството. Ще бъде ползотворно, ако оцените собствените си грешки.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.