Световният хит "Игра на тронове" осъмна с чудесна новина за донякъде разочарованите фенове. Най-любимият образ в сериала - Джон Сноу, не е загинал безславно в студените полета отвъд Вала, а ще се върне. Къдрокосият Кит Харингтън, по който въздишат милиони жени по света, а пак толкова мъже искат да приличат на него, потвърди, че отново ще бъде част от каста.

Преди време самият автор на поредицата Дж.Р.Р. Мартин беше пуснал мухата, казвайки, че в "Игра на тронове" дори смъртта не е сигурна", но всички си мислеха, че допълнително изтезава феновете с напразни надежди. Говори се, че по план Сноу действително е трябвало да умре. Продуцентите на сериала обаче станали свидетели на масовото разочарование на зрителите и в крайна сметка принудили сценаристите да открият спасителен ход за любимия фентъзи герой, пише Стандарт.

На Харингтън пък предложили баснословно висока сума, за да каже "Да" на предложението. По всяка вероятност Сноу ще бъде възкресен от Мелисандра, която е от малкото образи в сагата, която владее тъмните магии и може да завръща загиналите към живот. "Току-що стотици хиляди души, които си бяха обещали да не гледат повече "Троновете", знаят, че отново ще застанат зад малкия екран", пишат по форумите.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg