Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата скритото послание относно някои събития през 2020 – 2021 година.

 Много хора се отнасят с пренебрежение към астрологията за жалост. Би следвало да задам риторичен въпрос, ако астрологията е шарлатания, тогава защо в Светото писание се описва идването на тримата влъхви, следвайки звездите?...

 Няма съмнение, че 2020 се оказва трудна година, която ясно отчете астрологичната карта. Преминахме през слънчеви шест затъмнения и много планети бяха в ретроградна форма, които да си предаваха отрицателните влияния като щафета една след друга.

 Хората не можем да променим бъдещето си, но можем да се подготвим за това, което ни очаква и това е много важно. По принцип 2020 и 2021 година са преходен период, когато всички проблеми ще достигнат своят апогей. Това се отнася както за политическите събития, така и за индивидуалния живот на всеки човек.

 Със сигурност не си струва да рискувате парите си през този период или да участвате в някакви съмнителни финансови, икономически и политически дейности. Съсредоточете се върху отношенията със своите близки и като цяло по-внимателни към обкръжението си.

Астро очакванията са, че есента и зимата също ще бъдат още по-трудни времена и ще видим повече нестабилност във всяко отношение. Много страни по света ще продължат да изпадат в шок, заедно с още огнища на болести, демонстрации и революционни настроения.

Живеем в необичайно за нас време, когато всичко, което изглеждаше стабилно преди, ала вече не е. Преходът към епохата на Водолей, който ще започне след първата връзка на Сатурн и Юпитер във въздушния знак, във Водолей, на 25 декември 2020 г. Това се отразява не само в така натрапената ни пандемията на COVID-19, а и в последствията в геополитически и икономически план.

Нашият свят се променя пред очите ни - в технологиите, растежа на гражданската социална активност в световен мащаб и конфликтите на международната сцена и дори в самата природа. Ерата на Водолея е изключително дълга, ще трае около 2160 години. Подготовката за тази нова епоха отнема няколко десетилетия, но 2020  е последната година от изчезващата Ера на Риби, а 2021 е първата година от Ерата на Водолей.

Всяка една нова ера винаги включва глобални сътресения, кризи на цивилизациите, икономически и културни революции и нова перспектива за религиозните учения. Климатът също ще претърпява значителни промени в световен мащаб. През втората половина на 2021 г. ще станем свидетели на глобални промени във всички тези области.

Очертават се още повече международни конфронтации, влошаване на търговските войни и може би дори използването на сила, разположена в глобалните горещи точки. Като цяло отношенията ще станат маргинализирани и хората ще бъдат разделени на приятели или врагове - „Брат ще предаде брат си на смърт и баща детето си, и деца ще се изправят срещу родителите си“ - (Марк 13:12).

Това ще засегне международните отношения, както и семействата, където можем да очакваме да се разиграе вечен конфликт между поколенията. В бизнеса и на работа се подгответе за конфликти с партньори и колеги. За съжаление все още не сме видели най-лошото от икономическата криза, която ще се влоши много през есента на 2020 г. до 2021 година.

Във всеки случай планетите ни загатват, че икономическата и политическата криза ще достигнат своя връх.  Човечеството трябва да стъпва внимателно, когато става въпрос за финанси, а не да поема допълнителни финансови тежести , тъй като последиците могат да бъдат дълги и тежки.

Доналд Тръмп може да бъде преизбран за втори мандат, в сблъсъка с срещу Джо Байдън. Като цяло неговият хороскоп е много по-слаб от този на Тръмп. Независимо кой ще стане президент на САЩ, през 2021 година, той ще трябва да се сблъска с много проблеми, започвайки с противопоставянето на много хора от неговия най-близък кръг.

България ще бъде изправена пред изключителни трудности от всякакъв характер. Марс в ретроград ще предизвика конфликт в политически план при сформирането на нов парламент и правителство. Корупцията ще вземе връх, така   че не е изключено още през 2021 година да имаме предсрочни избори.

Не си мислете, че сме изправени пред Армагедон, а напротив! Тази и следващата година ще видим раждането на един нов свят, ала процесът на раждане винаги е труден и болезнен. Със сигурност обаче след като приключи този труден преходен период, можем да очакваме прекрасно бъдеще едва след 2025 година.

Астрологичният анализ е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.