Plovdiv Event Center  празнува своя втори рожден ден на 5 март. Най-новото и актуално пространство за култура под тепетата се превърна в предпочитан избор на музиканти и артисти от цяла България. 

„Измина година, наситена с емоции. Гостуваха ни обичани музиканти, актьори и комедианти, които зарадваха пловдивската публика с таланта си. Пожелаваме си и третата година да бъде заредена със силни емоции, смях и неповторими партита”, отбелязаха от Plovdiv Event Center. 

Центърът бе арена за над 100 събития, а настоящият сезон се очаква да бъде още по-интензивен. 

„Тези две години ми се сториха като 20. Толкова много проекти посрещнахме и представихме на пловдивската публика. Имаме си много последователи, които просто си запазват места без да питат какво събитие ще има. Доверяват се на селекцията ни и са сигурни, че ще се забавляват с качествени концерти, театрални представления,  DJ партита. Пожелавам си още много години да е така, защото няма никакво съмнение, че Plovdiv Event Center  се превърна в едно от най-обичаните места в града”, каза мениджърът Радослав Чилингиров. 

Той разказа, че до края на март ще има интересни събития, а през април в Центъра ще гостуват Папи Ханс, Капитана и Кючуков и Б.Т.Р.

Ето какви забавления ще има през женския месец:

7 МАРТ, 21 Ч.
Най-добрата европейска tribute група на Guns N’ Roses – Hollywood Rose, идва в Пловдив, за да зарадва феновете с най-великите хитове на световноизвестната банда. Ще чуете хитови парчета като „November Rain”, „Sweet Child O' Mine”, „Welcome To The jungle” и още много изненади. Hollywood Rose имат над 1000 концерта в цяла Европа и са били подгряваща група на звезди като Twisted Sister и Billy Idol.

15 МАРТ, 22 Ч.
Незабравимо парти с любимите хитове от "High School Musical". Гответе се за вълнуващо пътешествие в ролите на Трой, Габриела, Шарпей и Раян, където ще се вихрим в танци на фона на някои от най-знаковите песни, звучали през годините.

Насладете се на хитове като "Breaking Free", "We're All In This Together" и "Fabulous", които ще ни пренесат обратно в коридорите на Ийст Хай. 

19 МАРТ, 21 Ч.
Aко вече сте гледали Кючуков и Донски на живо, всичко ви е ясно и отдавна сте цъкнали на линка за билетите. А ако случайно не сте били на тяхно шоу досега, само можем да ви завиждаме, че ще имате възможността да преживеете за пръв път тия двамата, и то точно на сцената на Plovdiv Event Center.

Ако имате някакви съмнения, просто попитайте някой приятел. “Ходил ли си на Кючуков? Гледал ли си Донски?” Нека те да ви разкажат как са вили от смях и са удряли по масата. Ние няма да се обясняваме. Само ще ви кажем “Айде!". 

29 МАРТ, 21 Ч.
Емблематичните D2 гостуват в Plovdiv Event Center. Бандата ще изпълни на живо песните, създали и наложили музикалните правила за няколко поколения, както и съвсем нови песни, които подготвя в момента. Тази година групата отбелязва и 25 години музика, 25 години история, 25 години движеща сила в българската музикална индустрия. 

Гостуването под тепетата ще бъде вълнуващо, защото към настоящия състав на бандата ще се присъедини и първият ѝ вокалист – Дичо.