Невероятен музикален празник очаква българските меломани, а пловдивчани ще бъдат най-облагодетелствани. След като стана ясно, че Стинг ще стъпи под тепетата през лятото, нова информация разкрива, че звездата ще излезе на сцена не веднъж, а за цели два концерта.

Пърформансите ще се проведат в два последователни дни - на 19 и 20 юни 2018г., включени са във формата Hills Exclusiveи и се осъществяват с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2018 година.

Причината е, че артистът лично е избрал и е настоял изпълнението му да бъде на Античния театър, ала това ограничава капацитета на 3000 места. Затова Стинг е преценил, че феновете му далеч няма да успеят да се поберат на античните седалки и е настоял все пак да пее сред неповторимата атмосфера на театъра в два последователни дни. И наистина, какво по-невероятно съчетание на хилядолетна история и културни традиции, прекрасно допълващи магическата музика на този феноменален артист.

Композитор, певец, автор на песни, актьор, писател и активист Стинг е един от най-великите артисти на световната музикална сцена. През своята знаменита кариера, той е продал почти 100 милиона албума и е носител на множество престижни награди.

Феновете на Стинг в България ще имат изключителното удоволствие да чуят всичките му хитове в два поредни дни с брилянтни спектакли, а билетите ще бъдат достъпни от утре на цени от 110 до 190 лева. Те могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Иветним, както и онлайн. Побързайте, общо билетите са 6000 или по 3000 за 19 юни и 3000 са 20 юни.