Хиляди фенове аплодираха и пяха с Орлин Павлов, Бобо, Графа, Любо Киров, Белослава и Михаела Филева. Плаващият концерт на Гребната се превърна в декор за финалните сцени от филма „Завръщане” на Ники Илиев и Башар Рахал. Актьорите, които участваха в заснемането на лентата, също бяха на Гребната база и изгледаха шоуто от трибуните до Гребния канал. Диляна Попова снимаше активно, а до нея бе Искра Донова. Сашо Кадиев се усмихваше на феновете и пушеше дежурната цигара, а Ники Илиев тичаше в уточняването на последните детайли около снимките, пише PlovdivTime.bg

Орлин започна концерта със знакови парчета от репертоара си – самостоятелни и с група Кафе. До него в няколко от изпълненията бе Бобо. После певецът покани на сцената Михаела Филева и заедно изпяха песента „Завръщане”.

Готови ли сте да участвате в заснемането на филм, попита той публиката. После с Михаела запяха, камерите се завъртяха и публиката стана част от шоуто. Малко по-късно Павлов и Филева изпяха песента отново, за да бъде дозаснета сцената.

Истински фурор предизвика песента на Орлин „Още малко” от едноименния сериал на bTV, както и страхотният хит на Графа и Белослава „Да”.

Феновете запяха с пълен глас и преодоляха леко скованото настроение от усещането, че събитието се дирижира заради филма.

Финалът на концерта бе подобаващ с изпълнения на Любо Киров, Графа и Орлин Павлов. Любо излезе на сцената и се раздаде, макар че, както сам той разкри, съвсем наскоро свалил гипса от счупената си дясна ръка.

След изпълненията им имаше и заря, която освети небето над Гребната.