Пълен салон за концерта на Орлин Павлов! След като талантливият български поп изпълнител избра Пловдив за премиерата на първия си самостоятелен албум „Още малко”,  тази вечер пловдивчани се насладиха на изпълненията му в голямата зала на Драматичния театър. Още на първото парче до него застана Бобо, за да изпеят заедно "Секунда".

След това концертът продължи с песни от новия албум на певеца - резултат от много вдъхновяващи случки и емоции, събирани през годините и изляти в музика, за да бъдат споделени с феновете. В него са включени 21 трака - 9 чисто нови парчета с поп звучене и гарнирани с щипка джаз и фънк, клубни ремикси заредени с много настроение и познатите и любими хитове на певеца, някои от които с нови аранжименти. Дебютният албум носи името на едноименната песен “Още малко…” и по думите на Орлин е събрал, още малко любов, още малко приятелство, още малко емоция, още малко от неговата музика.

Част от талантливите музиканти, които участват в създаването на албума, са Ангел Дюлгеров, Милен Кукошаров, Крум Георгиев, Ясен Козев, Борислав Бояджиев, Боян Христов. Специално участие има и джаз триото JP3 - Димитър Семов, Веселин Веселинов-Еко и естествено страхотният Живко Петров, с песента „James Bond“, създадена преди години. Впечатляващите и докосващи душата аранжименти на част от песните са дело на Боян Ангелов, Боян Христов, Борислав Бояджиев – Борче и самия Орлин Павлов. Текстове са на Росен Кукошаров, Гери Турийска, Боян Христов, Дони Василева, Любо Киров, Графа, Владо Михайлов. 

Публиката в Пловдив буквално полудя от изпълненията на своя любимец и го... разплака. А накрая на концерта музикантите изведоха всички присъстващи от салона до фоайето и там продължиха да свирят. Орлин Павлов, който до късно раздаваше автографи, сътвори истински празник за пловдивчани!