Неустоимият и  талантлив български поп изпълнител Орлин Павлов избра Пловдив за премиерата на първия си самостоятелен албум „Още малко” тази вечер от 20 часа в голямата зала на Драматичния театър.

След като певецът обра овациите на публиката в Зала 1 на НДК, е ред пловдивските почитатели да се насладят на изпълненията му и да се сдобият със специалната компилация, която също носи името “Още малко...”.

Този петък Орлин Павлов ще подари на публиката едно много лично и докосващо преживяване. Дългоочакваният първи самостоятелен албум е резултат от много вдъхновяващи случки и емоции, събирани през годините и изляти в музика, за да бъдат споделени с феновете. В него са включени 21 трака - 9 чисто нови парчета с поп звучене и гарнирани с щипка джаз и фънк, клубни ремикси заредени с много настроение и познатите и любими хитове на певеца, някои от които с нови аранжименти. Дебютният албум носи името на едноименната песен “Още малко…” и по думите на Орлин е събрал, още малко любов, още малко приятелство, още малко емоция, още малко от неговата музика.

Част от талантливите музиканти, които участват в създаването на албума, са Ангел Дюлгеров, Милен Кукошаров, Крум Георгиев, Ясен Козев, Борислав Бояджиев, Боян Христов. Специално участие има и джаз триото JP3 - Димитър Семов, Веселин Веселинов-Еко и естествено страхотният Живко Петров, с песента „James Bond“, създадена преди години. Впечатляващите и докосващи душата аранжименти на част от песните са дело на Боян Ангелов, Боян Христов, Борислав Бояджиев – Борче и самия Орлин Павлов. Текстове са на Росен Кукошаров, Гери Турийска, Боян Христов, Дони Василева, Любо Киров, Графа, Владо Михайлов. 

От 1 октомври първият самостоятелен албум на Орлин Павлов e на пазара и е в продажба в разпространителската мрежа. 

Качествената музика и емоция на 5 октомври са гарантирани. Освен новите песни Орлин Павлов ще изпълни, най-големите си хитове и обичани парчета.  

Билети за концерта в Драматичен театър-Пловдив, можете да купите в мрежата на Eventim.bg: http://www.eventim.bg/bg/bileti/orlin-pablob-turne-plovdiv-dramaticen-teatr-golma-scena-1073541/performance.html   

Следващите дати от националното турне на Орлин Павлов “Още малко...” са: Бургас - 13 октомври в Държавната опера, Варна - 15 октомври във Фестивален и конгресен център и 20 октомври - ДКС “Васил Левски” във Велико Търново.