Disturbed са втората банда-хедлайнер на фестивала Hills of Rock 2019, обявиха организаторите. Групата ще свири в първия фестивален ден.

Американската банда  е една от най-успешните  хеви-рок формации в съвременната музикална история. От формирането им през 1996 до сега, имат продадени над 16 милиона албума и  огромен брой почитатели по целия свят.

На 19 октомври тази година излезе новият им албум “Evolution”, който е определян като един от най-добрите в кариерата им. Сингълът “Are You Ready” се изстреля на челната позиция в класацията Billboard’s Hot Mainstream Rock Tracks и запази първото място четири поредни седмици. Той е с 5 милиона слушания в Spotify и над 6,5 милиона гледания в Youtube.

Американците анонсираха едноименното си световно турне, което ще представи както нови песни, така и някои от най-големите им хитове като “Down With The Sickness,” Inside The Fire” и “The Sound Of Silence”.

Преди ден официално бе обявено и първото име -Whitesnake , които са хедлайнери на втората вечер на Hills of Rock 2019.  Фестивалът ще се проведе на 28, 29 и 30 юни на Гребната база в Пловдив, а Whitesnake ще свирят на 29 юни. Гостуването на Whitesnake ще е част от световното турне на Дейвид Ковърдейл. „Flesh and Blood” има за цел да промотира предстоящия нов албум на групата, пише PlovdivTime.bg.

Билетите за фестивала под тепетата ще бъдат пуснати от 9 ноември  и ще се разпространяват в мрежата на Ивентим.

Припомняме, че Whitesnake са първият хедлайнер за Hills of Rock 2019.

Официално: Whitesnake забиват на Гребната базаВълнуваме се и очакваме с нетърпение да свирим на Hills of Rock в Пловдив, заяви Дейвид Ковърдейл