Най-новият хотел под тепетата Double Tree by Hilton Plovdiv center беше домакин на премиерата в Пловдив на двойната биографична книга "Безнадежден случай" на Богдана Карадочева и Стефан Димитров.
Популярните изпълнители раздадоха автографи в зала "Евмолпия" на хотела и бяха подготвили и специална изненада за почитателите си.
Ето какво написа журналистът Георги Тошев след събитието:
 
В един от най-горещите дни от годината в България, в гр. Пловдив за пореден път видях какво значи да си обичан, ако си талантлив , достоен и щедър артист/ човек.

Голямата зала на новия хотел в Пловдив Double Tree by Hilton Plovdiv center (препоръчвам го, изчистен интериор, отличен сървис, отношение и много вкусен ресторант- намира се до Възстановената Базилика!) се изпълни с хора, някои от които бяха дошли 40 минути по-рано , за да са сигурни, че ще имат места.

Навън е 40 градуса! Повечето са пътували с градски транспорт!

Те търпеливо изчакаха до началото на срещата с Богдана Карадочева и Стефан Димитров и пловдивската премиера на двойната биография “Безнадежден случай”(Книгомания).

Толкова много хора, изпълнили залата, вълнение, смях, въпроси, спомени и изненади.
Не познавам много артисти и музиканти, които да са така близки със своята публика, учтиви и търпеливи в личните разговори, снимки, автографи.

Благодаря на Double Tree by Hilton Plovdiv center!

Голям урок са Богдана и Стефан: човекът с класа е достъпен, приветлив със своята публика. Не се страхува от белезите на времето, шегува се със себе си, знае кой и няма комплекси да застане очи с очи със своята публика.

Нов тираж на книгата “Безнадежден случай” ви очаква на големия концерт на 7 август в Античния театър - Богдана, Васил Найденов, братя Аргирови, Вариант Б, изненади с музиката на Стефан Димитров.