
Необходими продукти:
- пуешки пържоли - 3 - 4 бр. от бут
- сол
- черен пипер
- зехтин
Начин на приготвяне:
Измийте пуешките пържоли и ги поръсете със сол и черен пипер. Оставете ги за половин час така.
Загрейте оребрен тиган на котлона. С помощта на силиконова четка намажете пържолите обилно от двете страни със зехтин.
Поставете ги на тигана и изпечете от двете страни до готовност.
Извадете в подходяща чиния и сервирайте пуешките пържоли от бут на грил тиган с предпочитаната от вас гарнитура.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Рецепта за хрупкава ягодова пита
12.05.25 14:12
6250

Как лесно да си приготвим крокети със сирена
12.05.25 14:12
5645

Как да си направим вкусен десерт: Панакота с кафе
12.05.25 14:12
5595
Акценти




Пожар е изпепелил заведение в Бачково
12.05.25 14:12
64046

Пожар пред Окръжна болница, горя бивше заведение
12.05.25 14:12
10753



