Необходими продукти:
- пуешки пържоли - 3 - 4 бр. от бут
- сол
- черен пипер
- зехтин
Начин на приготвяне:
Измийте пуешките пържоли и ги поръсете със сол и черен пипер. Оставете ги за половин час така.
Загрейте оребрен тиган на котлона. С помощта на силиконова четка намажете пържолите обилно от двете страни със зехтин.
Поставете ги на тигана и изпечете от двете страни до готовност.
Извадете в подходяща чиния и сервирайте пуешките пържоли от бут на грил тиган с предпочитаната от вас гарнитура.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Сочно шоколадово брауни с ганаш
23.12.24 09:31
15794
Здравословна рецепта: Бананови бисквити без захар
23.12.24 09:31
13733
Есенна рецепта за спагети със сос от тиква
23.12.24 09:31
798
Акценти
Километрични опашки към хижа Здравец
23.12.24 09:31
28585
Почина бившият играч на ЦСКА Мартин Дечев
23.12.24 09:31
19256