
Необходими продукти:
- пуешки пържоли - 3 - 4 бр. от бут
- сол
- черен пипер
- зехтин
Начин на приготвяне:
Измийте пуешките пържоли и ги поръсете със сол и черен пипер. Оставете ги за половин час така.
Загрейте оребрен тиган на котлона. С помощта на силиконова четка намажете пържолите обилно от двете страни със зехтин.
Поставете ги на тигана и изпечете от двете страни до готовност.
Извадете в подходяща чиния и сервирайте пуешките пържоли от бут на грил тиган с предпочитаната от вас гарнитура.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Как да си направим вкусен десерт: Панакота с кафе
21.04.25 20:16
5400

Вкусни морковени мъфини без захар
21.04.25 20:16
1511

Рецепти за неделния ден: От закуска до вечеря
21.04.25 20:16
3503
Акценти

Папа Франциск почина
21.04.25 20:16
12344




Катастрофа на оживено кръстовище в Каменица
21.04.25 20:16
11066

НАП-Пловдив продава рядко и супер запазено бижу
21.04.25 20:16
43156


