Необходими продукти:
- пуешки пържоли - 3 - 4 бр. от бут
- сол
- черен пипер
- зехтин
Начин на приготвяне:
Измийте пуешките пържоли и ги поръсете със сол и черен пипер. Оставете ги за половин час така.
Загрейте оребрен тиган на котлона. С помощта на силиконова четка намажете пържолите обилно от двете страни със зехтин.
Поставете ги на тигана и изпечете от двете страни до готовност.
Извадете в подходяща чиния и сервирайте пуешките пържоли от бут на грил тиган с предпочитаната от вас гарнитура.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Бърза рецепта за домашни бисквити с масло
28.01.25 04:08
939
Бърза и здравословна закуска за идеален старт на деня
28.01.25 04:08
1376
Вкусен десерт с райска ябълка и маскарпоне
28.01.25 04:08
25962
Акценти
Кметът обяви 6 и 7 февруари за неучебни дни в Пловдив
28.01.25 04:08
13741
Хванаха десетки джигити само за няколко часа в Пловдив
28.01.25 04:08
6582