Необходими продукти:
- пуешки пържоли - 3 - 4 бр. от бут
- сол
- черен пипер
- зехтин
Начин на приготвяне:
Измийте пуешките пържоли и ги поръсете със сол и черен пипер. Оставете ги за половин час така.
Загрейте оребрен тиган на котлона. С помощта на силиконова четка намажете пържолите обилно от двете страни със зехтин.
Поставете ги на тигана и изпечете от двете страни до готовност.
Извадете в подходяща чиния и сервирайте пуешките пържоли от бут на грил тиган с предпочитаната от вас гарнитура.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Страхотна рецепта за великденски домашни курабии
05.05.24 19:53
6884
Как да направим месото най-крехко
05.05.24 19:53
7991
Може ли да използваме повторно олиото за пържене?
05.05.24 19:53
5406
Акценти
Христос Воскресе!
05.05.24 19:53
2196
Трима подпалили машина за играчки в Асеновград
05.05.24 19:53
130