
Необходими продукти:
- пуешки пържоли - 3 - 4 бр. от бут
- сол
- черен пипер
- зехтин
Начин на приготвяне:
Измийте пуешките пържоли и ги поръсете със сол и черен пипер. Оставете ги за половин час така.
Загрейте оребрен тиган на котлона. С помощта на силиконова четка намажете пържолите обилно от двете страни със зехтин.
Поставете ги на тигана и изпечете от двете страни до готовност.
Извадете в подходяща чиния и сервирайте пуешките пържоли от бут на грил тиган с предпочитаната от вас гарнитура.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Вкусна рецепта за пилешки Хепи късчета
11.07.25 23:15
3556

Как да си приготвим вкусен сладкиш с череши с малко брашно
08.07.25 23:15
771

Рецепта за вкусни пилешки дробчета
07.07.25 23:15
639
Акценти


Откриха изчезналият в Пловдив Даниел
13.07.25 08:55
2100

Кари оцеля след жестока катастрофа, за да помага на другите
12.07.25 14:30
8606



Адвокат нарече катастрофиралата Дебора "боклук"
13.07.25 09:37
256


