Необходими продукти:
- пуешки пържоли - 3 - 4 бр. от бут
- сол
- черен пипер
- зехтин
Начин на приготвяне:
Измийте пуешките пържоли и ги поръсете със сол и черен пипер. Оставете ги за половин час така.
Загрейте оребрен тиган на котлона. С помощта на силиконова четка намажете пържолите обилно от двете страни със зехтин.
Поставете ги на тигана и изпечете от двете страни до готовност.
Извадете в подходяща чиния и сервирайте пуешките пържоли от бут на грил тиган с предпочитаната от вас гарнитура.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Вкусен десерт с райска ябълка и маскарпоне
13.01.25 03:12
170
Как да си направим класически мекици
13.01.25 03:12
43347
За Нова година: рецепта за истински немски щолен
13.01.25 03:12
20482
Акценти
БСП ще участва в правителство с ГЕРБ и ИТН
13.01.25 03:12
1066
Катастрофа край Наречен, движението е блокирано
13.01.25 03:12
5396
Темите на Traffic News
10 години след екзекуцията на Митьо Лудия – виновни няма
13.01.25 03:12
27907