
Необходими продукти:
босилек - 4 връзки
кедрови ядки - 100 г
чесън - 2 скилидки
зехтин - 1 ч.ч.
пармезан - 3 ч.л., настъргано
пекорино - 3 ч.л.
морска сол - на вкус
Начин на приготвяне:
Чесънът и кедровите ядки се начукват заедно с морската сол до гладка смес.
Постепенно се прибавя босилекът и се продължава да се счуква сместа.
Прибавят се и двата вида сирене.
Долива се зехтинът на тънка струйка и пестото се бърка добре до получаването на гладка смес.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Рецепта за хрупкава ягодова пита
13.05.25 02:57
6427

Как лесно да си приготвим крокети със сирена
13.05.25 02:57
5671

Как да си направим вкусен десерт: Панакота с кафе
13.05.25 02:57
5596
Акценти






Нов шеф поема Второ РУ в Пловдив
13.05.25 02:57
16052



Пловдивчани в Кючука останаха без ток
13.05.25 02:57
2002