
Необходими продукти:
босилек - 4 връзки
кедрови ядки - 100 г
чесън - 2 скилидки
зехтин - 1 ч.ч.
пармезан - 3 ч.л., настъргано
пекорино - 3 ч.л.
морска сол - на вкус
Начин на приготвяне:
Чесънът и кедровите ядки се начукват заедно с морската сол до гладка смес.
Постепенно се прибавя босилекът и се продължава да се счуква сместа.
Прибавят се и двата вида сирене.
Долива се зехтинът на тънка струйка и пестото се бърка добре до получаването на гладка смес.
Изпрати на приятел:
Акценти
Виж всички



Изведнъж стана ясно, че са пълни идиоти
10.10.25 13:00
10957





Разпитват пред психолог Дебора в Пловдивския съд днес
10.10.25 09:47
4998
Темите на Traffic News

Счупено детство: Скритата истина в една детска градина
28.09.25 22:15
49175