
Необходими продукти:
босилек - 4 връзки
кедрови ядки - 100 г
чесън - 2 скилидки
зехтин - 1 ч.ч.
пармезан - 3 ч.л., настъргано
пекорино - 3 ч.л.
морска сол - на вкус
Начин на приготвяне:
Чесънът и кедровите ядки се начукват заедно с морската сол до гладка смес.
Постепенно се прибавя босилекът и се продължава да се счуква сместа.
Прибавят се и двата вида сирене.
Долива се зехтинът на тънка струйка и пестото се бърка добре до получаването на гладка смес.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Лесна и вкусна рецепта за бисквитена торта с тахан халва
04.07.25 23:14
315

Солен кекс с тиквички - приготвя се бързо и лесно
28.06.25 23:30
5587

Как да си приготвим енергийни бонбони без захар
05.06.25 23:15
1599