
Необходими продукти:
босилек - 4 връзки
кедрови ядки - 100 г
чесън - 2 скилидки
зехтин - 1 ч.ч.
пармезан - 3 ч.л., настъргано
пекорино - 3 ч.л.
морска сол - на вкус
Начин на приготвяне:
Чесънът и кедровите ядки се начукват заедно с морската сол до гладка смес.
Постепенно се прибавя босилекът и се продължава да се счуква сместа.
Прибавят се и двата вида сирене.
Долива се зехтинът на тънка струйка и пестото се бърка добре до получаването на гладка смес.
Изпрати на приятел:
Акценти





Почина Митьо Пищова
04.03.25 06:24
44533


Трети март – националният празник, който разделя нацията
04.03.25 06:24
3371

Пловдивчанин снима най-голямото събиране в човешката история
04.03.25 06:24
7977

Съединение отбеляза 3 март по впечатляващ начин
04.03.25 06:24
10016