Необходими продукти:
босилек - 4 връзки
кедрови ядки - 100 г
чесън - 2 скилидки
зехтин - 1 ч.ч.
пармезан - 3 ч.л., настъргано
пекорино - 3 ч.л.
морска сол - на вкус
Начин на приготвяне:
Чесънът и кедровите ядки се начукват заедно с морската сол до гладка смес.
Постепенно се прибавя босилекът и се продължава да се счуква сместа.
Прибавят се и двата вида сирене.
Долива се зехтинът на тънка струйка и пестото се бърка добре до получаването на гладка смес.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Какво да сготвим с останалото след празниците агнешко?
09.05.24 01:47
1324
Страхотна рецепта за великденски домашни курабии
09.05.24 01:47
7143
Акценти
Катастрофа блокира движението на оживена улица в Смирненски
09.05.24 01:47
14301
Меценати или варвари? Всеки сам избира какъв да бъде
09.05.24 01:47
5158
Болно дърво се стовари на оживен булевард в Пловдив
09.05.24 01:47
12660
Официално: Финалът за Купата в София
09.05.24 01:47
5228