Необходими продукти:
босилек - 4 връзки
кедрови ядки - 100 г
чесън - 2 скилидки
зехтин - 1 ч.ч.
пармезан - 3 ч.л., настъргано
пекорино - 3 ч.л.
морска сол - на вкус
Начин на приготвяне:
Чесънът и кедровите ядки се начукват заедно с морската сол до гладка смес.
Постепенно се прибавя босилекът и се продължава да се счуква сместа.
Прибавят се и двата вида сирене.
Долива се зехтинът на тънка струйка и пестото се бърка добре до получаването на гладка смес.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Православната църква почита днес Свети Мартин
13.10.24 19:29
860
Рецепта за вкусни сладки с ябълки и канела
13.10.24 19:29
10586
Как тиквата влияе на тялото - полезни свойства + рецепта
13.10.24 19:29
2404
Акценти
Голям пожар в Скутаре, чул се е взрив
13.10.24 19:29
11693
Признание за Диана Добрева и Георги Господинов
13.10.24 19:29
659
Летище Пловдив с нови чартърни полети и редовни линии ВИДЕО
13.10.24 19:29
13465