
Необходими продукти:
босилек - 4 връзки
кедрови ядки - 100 г
чесън - 2 скилидки
зехтин - 1 ч.ч.
пармезан - 3 ч.л., настъргано
пекорино - 3 ч.л.
морска сол - на вкус
Начин на приготвяне:
Чесънът и кедровите ядки се начукват заедно с морската сол до гладка смес.
Постепенно се прибавя босилекът и се продължава да се счуква сместа.
Прибавят се и двата вида сирене.
Долива се зехтинът на тънка струйка и пестото се бърка добре до получаването на гладка смес.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Вкусна рецепта за пилешки Хепи късчета
11.07.25 23:15
1076

Как да си приготвим вкусен сладкиш с череши с малко брашно
08.07.25 23:15
652

Рецепта за вкусни пилешки дробчета
07.07.25 23:15
636