Двамата мъже, които бяха арестувани в Пловдив, при зрелищна акция на Спецчастите и Криминална полиция са хванати с наркотици, научи TrafficNews

Според информацията на медията мъжете са идвали и друг път в района и често са обядвали в обект за бързо хранене в близост. 

Задържаните са се движили по ул. "Лев Толстой", когато няколко коли, от които част цивилни и няколко полицейски, са обградили черното им ауди и са го принудили да спре. Още в колата униформени са им сложили белезници. 

Маскирани спецполицаи са ги прехвърлили в бронирания бус на СПС. Автомобилът на арестуваните е бил откаран от един от униформените. 

„Операцията трая по-малко от половин час. През това време цялата улица беше отцепена от полицаи“, разказва очевидец на зрелищния арест пред нап репортер на TrafficNews.

Полицаи са минали през всички търговски обекти в района и са предупредили служители и клиенти да не излизат на улицата, както и да не снимат ареста. 

Кола на военна полиция също е забелязана в периметъра, ала се оказва, че униформените случайно да били там и са оказали подкрепа на колегите си от спецчастите.

Двамата мъже са откарани в полицията за разпит. Според първоначална информация арестът не е част от мащабната наркооперация, която тече в страната в момента, въпреки че също става дума за наркотици. 

Показен арест на двама души в Пловдив! Спецполицаи и военна полиция са на мястотоТече мащабна акция в цялата страна срещу пласьори на дрога

Ловят наркодилъри на Радо Ланеца от морето до СофияПрокуратурата и полицията в мащабна акция срещу пласьорите на дрога

Очаквайте подробности!