Майка от Сливен е бита, насинена и дори подстригана от мъжа си пред очите на двете си деца. За поредния случай на домашно насилие съобщи бТВ.

Насилието било системно. 30-годишната жена, майка на 9-годишно момиченце с детска церебрална парализа и 7-годишно момченце, разказа историята си, оставайки анонимна.

До решението за раздяла се стигнало след като мъжът й посегнал с нож, защото посетила баща си. "Той не искаше да се виждам с родителите си, с баща ми. Посегна ми с нож. Искаше да ме заколи, така каза. Разкъса ми блузата, счупи ми телефона", разказва жертвата. Децата присъствали на случилото се, но тя не подала сигнал.

Мъжът има 6 сестри, семейството му също се държало зле с жертвата.

Чашата преляла, когато се опитал да спре жена си, когато искала да заведе момиченцето им на рехабилитация заради ДЦП-то. Вече били разделени - идвал да взима децата само през уикенда. В петъка жертвата водела децата към срещата с него, нямали конфликт към момента и нямало изгледи за проблем. Слизайки във входа, тя се изненадала, че е с няколко от сестрите си. Една от тях взела децата и леко ги отстранила, а мъжът я нападнал и я изблъскал обратно във входа. Хвърлили й сол в очите, подстригали я, удряли и ритали.

Виковете й не привлекли внимание, нападателите я оставили окървавена. "От лицето ми капеше кръв, всичко бе в кръв", разказа тя. 

След инцидента на пода останала ножицата и отрязаната някога дълга коса. Жената обаче е убедена, че е бита с твърд предмет. 

След намесата на полицията децата са върнати при майка си. Засега не ходят на училище. "Страхувам се, знам че това няма да свърши до тук", притеснена е тя от 40-годишия си съпруг.

Човекът вече не е в ареста - съдът го е пуснал заради чисто криминално минало. Той е с обвинения за лека телесна повреда.