Жена нападна шофьорка след катастрофа пред Новотела в Пловдив. Грозната сцена се е разиграла преди дни на улица „Брезовска” N4.

Два автомобила, зад воланите на които са били жени, са катастрофирали на еднопосочната улица, водеща към Трето районно. Ударът е бил лек, с минимални щети по двете превозни средства. Една дама обаче, управляваща автомобил инфинити, се нахвърлила върху другата шофьорка. Макар и виновна за инцидента, жената започнала да крещи.

Яростта на последната била отключена, след като другата участничка в ПТП-то й поискала сметка за начина на шофиране.

„Ти ли ще ми търсиш сметка, к***о такава”, крещяла разярената пловдивчанка, като посягала и я бутала с ръце другата дама.

Свидетели на грозната сцена станали десетки преминаващи в района, както и детето на агресивната жена. Наложило се да бъде повикана полиция.

Униформените разтървали двете пловдивчанка. Агресивната дама била отведена в районното, където й бил съставен акт за непристойната й проява,  с която е нарушила обществения ред и спокойствие.

След 24 часа пловдивчанката се изправила и пред Районен съд за определяне размера на санкцията. Жената е глобена с 200 лева.