Двама мъже на 24 и 34 години са откраднали страничните огледала на два автомобила в Пазарджик. Те са установени и задържани от служители на полицейския участък в пазарджишкия квартал „Изток“.

В петък 44-годишен мъж пуснал сигнал. Той съобщил, че от паркираните пред жилищния блок където живее джип „Порше“ и лек автомобил „Мерцедес“ липсват страничните огледала. Те били изкъртени от неизвестни апаши, които ги откраднали. Екипи от участъка не след дълго намерили  извършителите на посегателството. Двамата младежи били от същия квартал. Откраднатите огледала са открити и иззети , а по случая е образувано бързо производство.

Още трима тийнейджъри са заловени от Районно управление Пазарджик заради извършена от тях вандалска проява в село Мало Конаре.

В средата на февруари в полицейското управление на областния град била подадена жалба от 30-годишен жител на пазарджишкото село. Младият мъж съобщил на полицията, че неизвестни са потрошили страничните стъкла на паркираните пред къщата му два леки автомобила „БМВ“. С разплитането на престъплението се заели служители от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик.

Така след близо едномесечно разследване те установили, че извършители на посегателството са трима 18-годишни тийнейджъри. Единият от тях е жител на същото село, вторият е от Пазарджик, а третият от Септември. Спрямо тях е образувано досъдебно производство.