Треньорът по борба Йордан Атанасов и жена му Марияна вероятно са били застреляни около 13 юли, след което телата им са били разчленени и изхвърлени в бидони край Негован. Убийството е извършено заради пари, научи TrafficNews. За последно двамата са били видяни живи на 6 юли, когато са платили таксата за входа, обясни касиерката, която е събирала парите. Тя показа разписката от сметката и обясни, че никой след това не е виждал Йордан и Марияна. 

Полицията, която е идвала да разпитва съседите от входа на кооперацията на бул. "Витоша" 182, обаче е питала дали някой е виждал седмица по-късно майстори, които са идвали заради дограмата в жилището. Вероятно тогава е извършено убийството, за което има двама задържани мъже. Според неофициална информация техни отпечатъци са открити на гилзата от куршума, с който е застрелян в главата Йордан. Оръжието на престъплението е намерено в мазе до Техническия университет, където живеят задържаните.

От пресцентъра на МВР потвърдиха, че е установена самоличността на двете жертви, които бяха намерени на 17 август в района на Негован. От там добавят, че са назначени експертизи. Активните процесуално-следствени действия продължават под наблюдението на Софийска градска прокуратура. 

Всеки момент ръководството на МВР и зам.-главният прокурор Иван Гешев ще дадат брифинг за разкритото убийство.

Дъщерята на убитите от Негован се обадила на МВР, двама мъже арестувани за разстрелаЗа последно Йордан и Марияна били видяни на опело преди 40 дни, отпечатък върху гилза разкрил убийците