Треньорът по борба Йордан Атанасов е една от двете жертви, чиито разфасовани трупове бяха намерени край софийското село Негован, научи TrafficNews  от източници в МВР.

Заедно с него е убита и приятелката му Марияна, с която е живеел на семейни начала на столичния булевард „Витоша”. Атанасов не е много известен у нас, защото дълги години е работил в чужбина, където е изкарал добри пари. Той е треньор в класическия стил, бил е в столичния клуб "Академик".

 Той е бил треньор на националите по борба на Саудитска Арабия и Нигерия, според негови приятели е работел и в САЩ.

Преди 18 години Атанасов беше забъркан в голям скандал след като нигерийската федерация по борба го обвини, че е прахосал излишно големи пари за да доведе двама състезатели на световното първенство по борба в София.  

Жител на близката кооперация заяви, че във вторник полицаи са вдигнали стар автомобил "Пежо" от близкия паркинг. "Понеже от 3 години подавам сигнали, че тая кола седи изоставена, попитах дзащо чак сега идват. Отговориха ми, че автомобилът е "оперативно интересен", обясни мъжът.

При двата трупа в Негован беше намерен ключ от автомобил, френско производство, който бее публикуван от МВР заедно  с дрехите на жертвите.

По непотвърдена информация вече има двама заподозрени за убийството, които вече са задържани. 

Най-вероятно Атанасов и приятелката му са били застреляни през май. След това телата им са разфасовани и напъхани в бидони.

Знаете ли на кого са тези ключове? Намерени са до труповете в НегованДвойката убити са имали и куче