При полицейска акция на пловдивската Криминална полиция е задържан  38-годишният Димитър Чуренлиев с голямо количество марихуана, като на следващия ден полицаите  са арестували и 52-годишният Стоян Петров по известен като Галагана, заподозрян че е доставил стоката, научи TrafficNews.

Преди няколко дни Чуренлиев е бил спрян с таксито си, като вътре полицията е открила 1кг марихуана. По данни на криминалистите , наркотикът е бил доставен от Галагана , който според  запознати от много години се занимава с отглеждане на марихуана.

Стоян Петров- Галагана е известен на наркосредите още през 2007, като  при специализирана полицейска операция, след преследване по централните  пловдивски булеварди, той и двама мъже са били  задържани с пратка от 20 килограма каптагон на стойност 700 000 лв. Арестът е бил истински екшън, те са оказали съпротива и са блъснали един от полицейските автомобили с БМВ-то, в което са пътували. При задържането третият от организираната престъпна група е  успял да избяга и е арестуван по-късно. При последвалите обиски в един от претърсваните домове е била открита сума от около 4000 евро.

Също така Петров често е засичан в компанията на таксиметровия бос  Стефан Балимезов, който е с дебело криминално досие. 

Арестуваха Стефан Балимезов - Яйцето в Кючук Париж! Обискират офиса на таксиметрова компания ВИДЕОМъжът с дебело криминално досие е бивш управител на дружеството

Таксиметровият шофьор- Димитър Чуренлиев

 Стоян Петров- Галагана