Жена на 36 години и мъж на същата възраст са пострадали при тежката катастрофа в Смирненски. Дамата е управлявала най-смачкания автомобил, пежо, което е било ударено от двете страни и се е преобърнало по таван.

Както TrafficNews.bg съобщи три коли се удариха жестоко на улица „Владивосток”. От удара едното превозно средство се е обърнало на таван. Веднага са се отзовали полиция, пожарна и две линейки. Огнеборци са рязали ламарините на премазаната кола, за да вадят пострадалите. Дълго време пътят бе затворен за движение.

Жестока катастрофа с три коли в Пловдив! Пожарникари режат ламарини, има тежко пострадали СНИМКИЕдното превозно средство се превъртяло върху другото

Оказва се, че причината за инцидента е неспиране на знак „Стоп”. Лек автомобил сеат нe спира на табелата за задължително спиране, отнема предимството и се сблъсква с лек автомобил пежо, което се завърта и удря такси. След това френската кола се преобръща.

Шофьорката на пежото и нейният спътник са отведени в болница с различни травми. От лечебното заведение съобщиха за TrafficNews.bg, че пловдивчаните са прегледани, не са констатирани тежки травми и освободени за домашно лечение.

Виновникът за мелето е 26-годишен мъж. Алкохолната му проба е отрицателна.

Петнадесет часа след тежката катастрофа смачканото до неузнаваемост пежо все още е на улицата. С премазан таван и разрязана задна врата, колата привлича погледите на минувачи. Стъкла на асфалта пък напомнят за среднощното меле.