Жестока катастрофа е станала в Пловдив. Три коли са се ударили сериозно зад мола в Смирненски. За инцидента сигнализира наш читател, който разказа, че превозните средства са се ударили челно.  Сблъсъкът е бил толкова силен, че едното превозно средство се превъртяло върху другото.  В инцидента е участвала и таксиметрова кола.

Веднага са се отзовали полиция, пожарна и две линейки. Огнеборци са рязали ламарините на премазаната кола, за да извадят шофьора. С Бърза помощ той е откаран към болница.  Според читателя ни, под ламарините има заклещен още един човек.

Улицата е отцепена от всички страни от униформени.  Бус на Специализираната полиция също е на мястото на произшествието.

По думите на пловдивчанина, сигнализирал за жестокото меле, по улицата се кара изключително бързо. Читателят ни я сравни с „магистрала” .

Очаквайте подробности!


 

По повод катастрофата, колегата Даниела Добрева от DC news написа: Омръзна ми! Това кръстовище трябва да го кръстят кръстовището-убиец. Как не им писна на разните джигити/ки, дето идват от мола, да не спират на знака СТОП, не ми е ясно. Едно време моят инструктор казваше, че на СТОП се спира, а не се поспирва. Резултатът е ето това: три автомобила намачкани до неузнаваемост и една ранена жена - предполагам шофьорката на синьото возило. И тази катастрофа нито е първата, нито ще е последната на същото това кръстовище.