Варненската полиция даде повече яснота за извършеното тройно убийство в града днес. Убитите са български гражданин на 40 години, българска гражданка на 23 години и шведски гражданин на 41 години. 

Тройно убийство в апартамент във ВарнаЖертвите са две момчета и момиче

Три трупа са намерени на двама мъже и една жена. Самоличноста на труповете е установена. Български гражданин с инициали Д.Г. на 40 години, българка на 23 години с Д.Т. и шведски гражданин на 41 години Н.Л. Изетти са огнестрелни оръжия, бойни и газови, които са преправени на бойни. Разпитват се свидетели. Все още не можем да дадем яснота кой е бил извършителят. Намерени са автомат и три пистолета - два преправени газови и един боен със заличени номера. Няма данни за престъпна дейност. Жилището е било отдадено под наем на българския гражданин.

Българският граждански е криминално проявен за хулиганство. От полицията все още не дават отговор дали извършителят е външно лице или един от убитите. Тримата са били приятели.

"Всичко е на прекалено ранен етап, изминали са едва 6 часа и няма как да отговорим с категоричност на много от въпросите. Утре ще бъде извършена аутопсията", заяви още от полицията.