"Пейо Пеев е бил жертва на тормоз." Това обяви след убийството му от жена му Габриела и майка й Красимира неговата приятелка Лора.

Тя е била състудентка с Пейо в Германия, а съпругът й е негов съученик от Немската гимназия в София.

"Малко след като ни представи Габриела, започнаха проблемите им с детето. Тя изведнъж започна под натиск на майка си да не иска Пейо да има общо с дъщеря си. Казвала, че заслужава по-добро бъдеще. Знаех, че майката Красимира Трифонова живее в чужбина и основният й аргумент Габриела да не му даде правата бил, че ако му ги даде, Габриела нямала да може да пътува с дъщеря им в чужбина", каза Лора пред Нова телевизия.

Както съобщихме, бившият депутат от "Продължаваме Промяната" Велико Минков смята, че е биологичен баща на 4-месечното бебе на Габриела Славова, която е под домашен арест заради убийството на съпруга си Пейо Пеев в квартал "Драгалевци" в София.

"Четиримесечното дете е мой син, убеден съм в това. Не съм го виждал, не знам къде е. С майката не съм се чувал", каза бившият депутат от "Продължаваме Промяната" Велико Минков пред БНТ.

Той сподели, че съдбата му е дала шанс да види бебето, но отдалече. Оказва се, че няколко седмици преди Пейо Пеев да бъде убит, Габриела е заплашиха с полиция Минков.

„Не съм виждал детето на живо. За първи път се видяхме случайно с Габриела на Нова година. Тя реагира със заплахи. Предупреди ме да не ги доближавам, че щяла да вика полиция. Говореше за ограничителни заповеди, което въобще не бе провокирано от моето поведение“, разказва той.

„Срещнахме се на новогодишно тържество. В далечината видях детето. Беше в ръцете на бабата. Държеше го повито“, заяви бившият депутат.

33-годишната Габриела Славова-Пеева е била кандидат за депутат от листата на „Продължаваме промяната“ през 2021 година.

Бивш депутат от ПП: Аз съм баща на бебето на обвинената за убийството в "Драгалевци"Велико Минков е наел адвокат и се опитва да припознае детето си