В полицията има подаден сигнал за агресия от страна убитата в Бургас жена. Жестокото убийство стана в четвъртък в парк "Изгрев". 35-годишният мъж пробол с нож във врата жената, с която живеел на семейни начала.  Скандалът се е разиграл на пейките, където е намерено тялото й.По-късно тялото на убиеца е намерено размазано в съседния квартал "Славейков", където скочил от 12-ия етаж на вход 3 в блок 10.

Полицията подозира, че убийството е извършено пред 4-годишното дете на младата жена. Детето било открито в 18 ч. от случаен минувач пред църквата "Света Троица" в парк "Изгрев". Пред униформените обяснило, че майка му и мъжът се скарали и го изоставили. 5 минути по-късно друг гражданин открил безжизненото тяло на майка му зад храма, цялата облята в кръв.

По официална информация от полицията, детето в момента е при бабата – майката на загиналата. Мъжът, с когото жертвата е живеела, не е биологичен баща на детето. Социалните работници ще предприемат действия за бъдещето на детето, а с него ще работи психолог, съобщи Нова телевизия. 

По случая е образувано досъдебно производство.

Мъж уби жена си пред 4-годишното им дете, след което се самоуби