Продължават смъртните заплахи срещу инфлуенсърката Ясмин Кирилова и семейството й. Вече е установена и жената, която отправя заплахите, тя е от Пловдив, а според майка й тя е добре, няма психични проблеми и най-вероятно е била провокирана.  Въпреки, че близките й отричат, тя е  освидетелствана с психично заболяване.

„Ще нарежа детето ти и ще го сложа в буркани" - това беше една от заплахите, които Ясмин Кирилова получи. Тогава и от прокуратурата се ангажираха да предприемат действия. 

„Не съм спирала да получавам заплахи. Дори след репортажа нещата станаха в пъти по-зле, защото жената видя, че ѝ се разминава безнаказано. В социалните си мрежи споделя, че няма какво да ѝ направи полицията и ще прави каквото си иска. Вече използва бомбени и джихадистки заплахи. Тя тормози и много други хора освен мен, казва, че ще убие и много други деца. Тормози и един мъж. Нямам никаква представа какво точно е провокирало това поведение. Тя се представя под името Нур Фатих и да твърди, че е от Сирия. Вече мога да я различа на улицата”, обясни инфлуенсърката пред Нова телевизия. 

По думите ѝ редовно въпросната жена я заплашва, че ще дойде до Димитровград, където живее.

„Когато се оплаках полицаят се държеше нагло, питаше ме дали нямам ментални проблеми, че го занимавам с глупости. Посъветва ме да си сменя номера и акаунтите в социалните мрежи. Последното, с което ме заплаши е, че ще дойде да застреля детето ми на рождения му ден. Не мога да си позволя да си наема охрана, колкото и да ми се иска. Вечер си пускам самолетен режим, защото не спира да звъни, а когато вдигна, започва да крещи. Експертизата по делото заключи, че е опасна за околните. Единственият вариант е да влезе в клиника”, споделя Ясмин.