Петима спориха чия кола е по-хубава в Мадан! Завършиха в ареста

Всичко започнало в гостилница в града, завършило в районното

Смолян
14.08.2019 13:40 788 1
Петима спориха чия кола е по-хубава в Мадан! Завършиха в ареста

Арестуваха петима мъже в Мадан, след бурен скандал на тема „коя кола е по-хубава“. Задържаните са на 19, 20, 42, 30  и на 45 години. Около 05:00 часа в закусвалня в града спорили чия кола е по-хубава.

Заради крясъците на висок тон на всеки от групата е съставен акт за нарушаване на обществения ред. След намесата на полицаите групата се разотива, но малко по-късно всички тръгват да търсят 20-годишния в дома му, но там заварили само майка му. Мъжете излезли навън и след подаден сигнал от жената били задържани.

Разбирайки за нахлуването и за това, че нарушителите да задържани, 20-годишният младеж отишъл в районното управление, където в явно нетрезво състояние започнал да отправя ругатни и обидни думи, хвърлил шепа монети към стъклото на паспортна служба и го счупил. С решение на Районен съд Мадан за проява на дребно хулиганство на него е наложено административно наказание "задържане за срок от четири денонощия в структурно звено на МВР". Срещу останалите четирима мъже е образувано досъдебно производство за влизане в чуждо жилище.

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
1 Коментара
Сортирай по
коментар

Георги 16:27, 14.08.2019

Помаци се римува със тъпаци, слочАеносСТТ??? Сега монетите в 'касичката' !

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина