Арестуваха петима мъже в Мадан, след бурен скандал на тема „коя кола е по-хубава“. Задържаните са на 19, 20, 42, 30  и на 45 години. Около 05:00 часа в закусвалня в града спорили чия кола е по-хубава.

Заради крясъците на висок тон на всеки от групата е съставен акт за нарушаване на обществения ред. След намесата на полицаите групата се разотива, но малко по-късно всички тръгват да търсят 20-годишния в дома му, но там заварили само майка му. Мъжете излезли навън и след подаден сигнал от жената били задържани.

Разбирайки за нахлуването и за това, че нарушителите да задържани, 20-годишният младеж отишъл в районното управление, където в явно нетрезво състояние започнал да отправя ругатни и обидни думи, хвърлил шепа монети към стъклото на паспортна служба и го счупил. С решение на Районен съд Мадан за проява на дребно хулиганство на него е наложено административно наказание "задържане за срок от четири денонощия в структурно звено на МВР". Срещу останалите четирима мъже е образувано досъдебно производство за влизане в чуждо жилище.