Десислава Пашева, майката на Кристиан Николов, който уби в катастрофа Милен Цветков, бе изведена от сградата на Трето Районно в столицата. Под конвой и с белезници на ръцете, тя бе отведена в СДВР, предаде екип на TrafficNews.

Според източници, Пашева също ще бъде привлечена като обвиняема за това, че е дала ключовете на колата-убиец на сина си. Майката на Кристиян запази пълно мълчание по време на конвоя.

В 19:00 часа тази вече изтичат 24 часовите арести на спътниците на Николов – гаджето му Симона и Георги Иванов, син на депутата Лазар Иванов.

Очаквайте подробности!

 

По-рано днес кадри от жестоката катастрофа, в която загина Милен Цветков, се появиха в социалните мрежи. Видеото е заснето от камера, позиционирана на самото кръстовище. Обективът обхваща колите, сред които и тази на ТВ водещия, които чакат на светофарът.

На кадрите се вижда субарото на Цветков, което е първа кола. До него спира такси и в това време светла зелена сигнализация за пешеходците. Група от лица пресичат, а малко преди да се качат на разделителния остров, джипът на 22-годишният Кристиян връхлита колата на Милен Цветков.

Видео показва зверската катастрофа, в която загина Милен ЦветковАудито дори не намаля, а директно с бясна скорост се врязва в задницата на субарото