Отмъщение или сплашване? Разрязали гумите на мерцедеса, часове преди да бъде запален на Гребната

Собстевникът е предприемач, участва в 6 фирми за строителство и недвижими имоти

Пловдив
04.11.2020 18:43 131238 6
Отмъщение или сплашване? Разрязали гумите на мерцедеса, часове преди да бъде запален на Гребната

Няколко часа преди палежа на скъпия „Мерцедес” на Гребната, собственикът на возилото е подал жалба в полицията. Причината за сигнала бил, че 43-годишният пловдивчанин заварил автомобила си с нарязани гуми в сутрешните часове на деня.

Както TrafficNews съобщи, точно до ресторант „Ловен парк” изгоря нов автомобил „Мерцедес”, като той е напълно унищожен. Колата е била запалена от двете страни едновременно. На място са дошли екипи на пожарната, които са изгасили колата с пяна. Собственикът на возилото е 43-годишен пловдивчанин. 

Нов мерцедес е опожарената кола край Гребната база, бил е запален умишленоКриминалистина лаборатория е на място ,разследват инцидента

И в този час немското возило все още е на мястото на престъплението. Около него продължава да се носи миризмата на разтопена пластмаса , както и на гориво. Следите от пожарът ясно си личат в периметъра около колата.

Мерцедесът е напълно унищожен. От огъня стъклата са пръснати и разпилени около возилото.

От пловдивската пожарна съобщиха за TrafficNews, че сигналът за инцидентът е подаден в 21:45 часа. Образувано е досъдебно производство и случаят е предаден на прокуратурата.

Медията ни научи, че в деня на палежа, гумите на мерцедеса са били разрязани. Собственикът е подал сигнал в полицията. Самата кола път е умишлено запалена – полята със запалителна течност от двете страни.

Отмъщение или сплашване?

Все още разследващите работят по всички възможни версии за посегателството. Медията ни научи, че собственикът на колата е строителен предприемач. Христов е съдружник в 6 фирми, две от които за строителство с голям уставен капитал. Още една фирма е с участие на 43-годишния пловдивчанин – за медицински консумативи. Другите фирми са свързани отново за недвижими имоти.

Още снощи, бизнесменът бе на мястото на инцидента.

ВИДЕО от пожара: 

 
Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
6 Коментара
Сортирай по
коментар

Курти 05:41, 08.11.2020

А може и сам да го е направил? Ще вземе парите от застраховката......таз кола няма продаване! Застрахователна измама!

Oтговора0
коментар

Kocho 08:55, 05.11.2020

Тези палежи преди години ги правиха Христо Терзиев и Мутата, когато сплашваха хора , за да вземат някои и друг имот в яката на Община Родопи от ЧСИ! Винаги идва ден на Разплата!

Oтговора0
коментар

От бранша 09:02, 05.11.2020

Рая резиденс - на кръстовището до Чадърите е обекта който строи. Вероятно не е платил на много хора и ...се е стигнало до тук.

Oтговора0
коментар

Законът 15:45, 05.11.2020

Паркирал е неправилно! Да го запалят значи има причина,измамил е някой!

Oтговора0
коментар

Тулупий 18:47, 04.11.2020

Нормални прийоми на българския капитализъм!

Oтговора0
коментар

Българан 19:27, 04.11.2020

Жалко за опожареното дърво!!!

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина