Арестуваният, а вече и осъден син на политическите дейци в Пловдив – Ангел Кузев, видимо показва любовта си към марихуаната. Това става ясно от профилът му във Фейсбук. 21-годишният младеж не пропуска момент да сподели снимка, колаж или забавно видео, свързани с марихуаната.

Ангел  е син на бившия  общинския  общински съветник от ВМРО и кандидат за кмет на Пловдив Стойчо Кузев и лидерката на „Има такъв народ“ за града под тепетата Николина Деспотова.

Преди година младежът и негов приятел са имали неблагоразумието да позират с ръчно свита цигара, с незнайно съдържание в нея, наподобяваща „масур”. Снимката е публикувана в профила на Ангел и дори е позиционирана за водещ фотос. Под кадрите обаче Кузев и компания са получили предупреждение, че „такива като вас по трафика ги дават редовно”.

Така вече Ангел влезе в криминалната ни хроника, а и снимката се озова в  сайта ни. Припомняме, че Кузев бе задържан в Кършияка. В жилището му бяха намерени  124 г марихуана и 9, 97 г екстази екстази.  По бързото производство той бе осъден за разпространение и получи една година условно с 3 години изпитателен срок.

Осъдиха условно сина на лидерката на „Има такъв народ" в Пловдив заради дрогатаКузев изцяло призна вина и пожела да сключи споразумение с прокуратурата

21-годишният Ангел е завършил Спортното училище. В момента продължава образованието си в „Нов Български университет”. Работи като спасител през летния сезон, предимно на родното Черноморие.

Кузев е явно и пристрастен към политическата партия, на която майка му е лидер в Пловдив. Той често споделя песни и коментари на Слави Трифонов, част е и от групата на "Има такъв народ" във Фейсбук.

Пуснахме и запитване до ПП "Има такъв народ" дали младежът е част от формацията на шоумена.

Очаквайте продължение!