Група тийнейджъри се опитват да създадат напрежение в Цар-Симеоновата градина в Пловдив. Деца и тийнове от различни възрасти са вилняли в парка, като са замервали хората с яйца, предава наш репортер.

Анонимни читатели на TrafficNews.bg сигнализираха за "публичен конфликт, който Общинска полиция трудно овладява". Групичката се организира от два дни в социалните мрежи. Според източника, става дума за футболни запалянковци на възраст между 14 и 20 години. Според очевидци обаче на мястото е имало и деца на видима възраст 7-8 години. 

По първоначална информация, целта на "акцията" била да се търси конфликт с представители на ЛГБТ общността под тепетата. Свидетели на случващото се разказват, че скиновете подгонили друга групичка, а някои от тях били "въоръжени" с дървени палки. При вида на униформени в района се разпръснали, но минути по-късно двете групи се събрали отново. 

Преди минути скиновете обиколиха градината с викове "Има ли п.....ли?". Те обаче отново се разпръснаха, веднага щом зърнаха служители на Общинска охрана. 

"Това напрежение утре ще се пренесе в училище! Родителите трябва да контролират децата си, за да не се стига до такива ситуации", апелира читателка на TrafficNews.

На мястото е пристигнал полицейски екип. 

Очаквайте подробности!