Жена се опита да открадне бельо от магазин в Пловдив, но беше хваната. Инцидентът се е случил на 14 февруари в Деня на влюбените, а камери са запечатали действията на дамата. Магазинът, от който се е опитала да задигне стока се намира на ул. "11-ти август” № 4. За случката сигнализираха до TrafficNews собствениците на магазина. 

Преди няколко месеца възрастна дама открадна артикули от същия магазин, но след публикация на медията ни по темата, бе установена, а себестойността на продукта е била върната на собствениците на магазина.

Този път до кражба не се е стигнало, тъй като навреме е била забелязана. Дамата се е опитала да открадне розово бюстие, обшито с лъскави маниста.

Oт записите от камерите, които бяха предоставени до медията ни се вижда как жената разглежда артикулите и след като е направила своя избор – розово бюстие, тя го откача от закачалката и го напъхва в чантата си.

Точно в този момент обаче служителка на магазина вижда случващото се и отива при апашката, като я моли да върне артикула обратно на мястото си.

След това жената закача обратно бюстието и напуска магазина.

Повече вижте във видеото:

@trafficnews Жена се опита да открадне бельо от магазин в Пловдив. #trafficnewsbg #Plovdiv #Bulgaria #fyp #fy ♬ original sound - Trafficnews