23-годишен шофьор, управляващ БМВ предизвика катастрофа тази неделя , сигнализираха до TrafficNews. Инцидентът е станал на 25-ти март около 12:40 на пътя Хисаря-Черничево. При изпреварване и прибиране в редицата  от автомобили, БМВ-то е блъснало отзад друга кола с 66-годишен шофьор. След това и двете превозни средства са се озовали в близката  канавка.

На място са пристигнали екипи на спешна помощ и полицията. Двамата шофьори са тествани за алкохол и наркотици, като пробите са им били отрицателни. В автомобила на виновния шофьор е пътувало и момиче, което е прегледано и  освободено без сериозни травми. 66-годишният шофьор е бил приет в болница за наблюдение, но е изписан за домашно лечение.

До медията ни обаче постъпи сигнал, в който се твърди, че въпросният шофьор се казва Божидар Стоянов и е от Старо Железаре. По думи на жители от селото, това не е първото такова провинение от този тип на въпросния младеж. Те са категорични , че той е добър познайник на полицията и често е засичан да шофира безразсъдно и с бясна скорост. Нашият читател, подал сигнала заяви, че тази практика трябва да спре, защото това е поредното произшествие на младеж с мощна кола, каквато е и на въпросният Стоянов.

От полицията съобщиха за медията ни, че катастрофата е обработена по административен ред.

 Снимки от инцидента: