Мъж простреля в ръката бащата на бившата си приятелка след скандал и взе нея и майка й за заложници в къщата им.

Той излъчва случващото се на живо в своя фейсбук профил, съобщава GlasNews. Екшънът се разиграва в село Вълково, община Сандански. 

На видеото се вижда как мъжът заплашва двете жени с нож и говори за огнестрелно оръжие, като дори показва патрони. На място са пристигнали екипи на полицията и опитват да преговарят с мъжа, когото наричат Цеци. 

Днес следобед изоставеният мъж, който е от Лом, пристигнал с такси пред къщата на бившата си изгора. След поредната разправия, ядосан, извадил незаконен пистолет и прострелял баща й.

Сигналът за инцидента е получен в 17:25 ч. На място има полицаи и психолози, които се опитват да го убедят да се предаде. Простреляният в ръката е откаран в болница.

Хората в селото са изплашени и не могат да се приберат в домовете си.

Цветан, който е от Лом, от сутринта предупреждавал във фейсбук, че ще извърши тежкото престъпление, съобщава "24 часа".

Днес около 17,25 ч. е получен сигнал, че той е пристигнал въоръжен с два пистолета в селото и е прострелял бащата на приятелката си Ева. Държи нея и майка й Ани като заложници, както и мъж, когото ударил в лицето и закопчал с белезници на стълбището.

"За последно птедопреждавам несе доближаваите до кащтата подготвен сам за много хора неискам да наранявам невидни но ако се наложи нямам избор радвайте се на семеиствата си и Неси навичаите проблеми просто щте разберете какво сее случило", написал преди обед в профила си във фейсбук /правописът е запазен в оригинал/.

"Одброяват се часовете до смарта на тези две чуми заклевам се в гроба на бащтами щте ги измачвам до последна капка и щте разберете какво направиха", е следващият му пост. В друг пък предупреждава хората в село Вълково да си стоят по къщите.

Мъж простреля бащата на бившата си и се барикадира с нея