Прокуратурата обвини 32-годишната Кристина от Сандански за жестоко убийство на двете й деца. Майката е направила самопризнания, съобщава Нова телевизия.

Според една от предполагаемите версии до трагедията се е стигнало заради семейни проблеми. В семейството е имало и домашно насилие. Днес в Сандански беше обявен ден на траур за децата, които са били на 3 и 5 години.

Убийството е извършено вчера малко след 17:00ч., сочат данни от разследването. Майката е била заедно с децата вкъщи и в пристъп на ярост е отнела живота на невръстните си деца.

Двамата родители са били в процес на развод. В Сандански се знае, че няколко пъти досега те са се разделяли, но винаги след това са се събирали. Вчера обаче отново се скарали жестоко и бащата излязъл. После заварил ужасяващата гледка.

„Бащата се е прибрал, вратата е била заключена, майката не е отваряла, и е влязъл с взлом, разбил е вратата и бащата се е обадил на 112 веднага, полицията се е задействала мигновено”, разказва Атанас Стоянов, кмет на Сандански.