Трима крадци за хванати през изминалото денонощие в района на Пазарджик. 27-годишна велинградчанка информирала полицаите, че от жилището и е извършена кражба на немалка сума пари и златни накити, притежавани от нейната майка. След разследване се оказало, че крадецът е 37-годишен велинградчанин.

На 16 юли в Пазарджик била депозирана жалба от 65-годишна жителка на пазарджишкото село Алеко Константиново. Жената съобщила, че била приета за лечение в болнично заведение в областния град . Докато била там от дамската и чанта била извършена кражба на лични документи и сумата от 450 лева. Полицаите стигнали до самоличността на извършителя, която се оказала 51-годишна жена от село Мало Конаре.

Семейство от Пазарджик подало сигнал в районното управление, че в деня на откриването на учебната година-15 септември дъщеричката им останала без велосипед. Непознат се промъкнал в гаража на къщата и отмъкнал колелото. Служители от криминалния сектор при районното управление не след дълго заловили апаша. Оказало се, че това е 30-годишният М.В. от септемврийското село Карабунар.