Изчезналата в началото на месец януари Антониа Гервазиева е жената, чието тяло е било натъпкато в куфар, заровен край село Николова. Това съобщава вестник "Телеграф", позовавайки се на източници от разследването. Случаят бил разплетен, след като бащата на убиеца признал, че му е помогнал да закопаят тялото.

Както вече съобщихме, на 5 февруари полицията в Радомир обяви, че издирва 30-годишната Антониа Гервазиева Венциславова. Жената е живеела в село Копаница, а, по данни на близките, била в неизвестност от 7 януари тази година. МВР апелира всеки, който има информация за нея, да се обърне към органите на реда. Издирването обаче се увенча с неуспех. 

Близките й разказали, че тя има приятел - Любомир, с когото живеела на семейни начала. Според техни съседи и двамата употребявали наркотици. Любомир обяснявал, че се е върнала при семейството си. След няколко месеца и той изчезнал. 

Преди около 10 дни в полицията отишъл бащата на Любомир. Възрастният мъж не можел повече да търпи и споделил пред разследващите в Радомир къде е заровен трупа на Тони. Той завел ченгетата до мястото и те останали изумени. Куфарът, в който било скрито тялото, предварително сложено в чувал, действително бил там.

От Гервазиева обаче останал единствено скелет и малко коса. Именно тя била достатъчна, за да се докаже самоличността на жертвата. По-късно се установило, че тя е удушена. Таткото на Любомир споделил и какво му е казал след убийството.

"Стана беля, татко, помогни ми", били думите на убиеца, след което двамата заедно скрили трупа. Очаква се за Любомир да бъде издадена европейска заповед за арест и да бъде докаран у нас.

Намериха човешки останки в РадомирскоПредполага се, че те жертвата е жена изчецнала в началото на годината