При хотел Глория Палас в столицата има засилено полицейско присъствие, предаде репортер на GlasNews. Именно тук е станало показното убийство на Мартин Божанов - Нотариуса по-рано днес.

Припомняме, той е бил прострелян в главата с огнестрелно оръжие. Извършителите са били няколко и по жертвата е стреляно неколкократно с пистолет. Стрелбата е станала около 19:40 часа. На място е била и майката на простреляния, която е на 68 години, както и дете на 4 години и бебе. Оказана им е медицинска помощ.

Все още няма задържан за стрелбата. Полицаи са започнали масови проверки на всеки автомобил в София. Проверяват се шофьорите и пътниците.

Репортер на GlasNews каза, че изходите на София са блокирани. Според наши читатели Мартин Божанов никога не е бил нотариус, а правел измами с нотариус от кв. "Люлин", откъдето му излязъл и прякорът. Самият той се е представял и за адвокат. Мартин Божанов е заподозрян за различни измами. Скандалният мъж е забъркан през годините в кражбата на над 200 апартамента и къщи в столицата. Той бе първият клиент на комисията за конфискация на незаконно богатство "Кушлев". През 2008 г. комисията му отне имущество за 430 000 лева, след като той бе осъден за измама с имоти.

Очаквайте подробности!

Блокираха изходите на София след убийството на Мартин Божанов - НотариусаВ момента е отцепен голям периметър около местопроизшествието от полицията

Разстреляха Мартин Божанов - Нотариуса в СофияУбийството е станало в столичния квартал "Горна Баня"