Истински екшън се разиграл на една от пловдивските бензиностанции. Мъж нападна шофьор, а причината – пререждане на колонката.

Грозната сцена се разиграла на Рогошко шосе, минути след 8:00 часа. Съпрузи пътували към изхода на града. Преди табелата те отбили в близката бензиностанция. На колонката шофьорът видя лека кола нисан, която обаче не била в обсега на колонката.

Водачът се огледал и тъй като не видял друг шофьор, преминал отляво на колата и застанал пред нея. В същото време от бензиностанцията изскочил ядосан мъж, който се засилил към водачът. Първият крещял и викал „Ти защо ме пререждаш бе, а?“. Смаяният водач се опитал да проведе разговор с нападателят си, за да се разберат, но мъжът продължил да се държи превъзбудено, да вика и  да обикаля автомобила. В един момент в яростта си нанесъл няколко удара с ръка по стъклата на лекия автомобил на съпрузите. Агресивният мъж дори отворил вратата на водача, за да се саморазправя с него. Той псувал и викал, като обидите били насочени и към жената в автомобила.

Наложило се да бъде повикана полиция. Униформените задържали ядосания пловдивчанин и го откарали в Трето районно. Там му бил съставен акт за проява на дребно хулиганство. Ден по-късно мъжът се изправил  пред съда. Въпреки съжаленията си и обясненията, колко бил афектирам от цялостната обстановка в страната, магистратите го наказаха с акт. Глобата обаче бе определена в минимален размер, тъй като мъжът е без криминални прояви, чисто съдебно минало, семеен и с висше образувание. Той ще заплати 100 лева за своеволията си.