Певецът Джорджано бил сред групата, обвинени в побой над хижар и разбиване на хижа "Лескова" преди дни. Това стана ясно снощи във вечерното шоу на Цитиридис. Водещият показа снимка от репортажа на bTV на момчетата, които бяха замесени в побоя, като на кадъра сред тях е и Джорджано. 

Изпълнителят придоби особена популярност в мрежата преди няколко години, след което дори бе поканен да участва в риалити формата "VIP Brother 7" през 2015 г.

Припомняме, че около 15 ч. следобед в деня на изборите полицията получава сигнал за инцидент, станал в хижа, близо до Своге. Компания приятели се качват на „Лескова“ на 2-ри октомври, за да ползват барбекюто до хижата. Твърдят, че малко по-късно са изгонени оттам, а след сигнал до МВР - и задържани за 24 часа, тъй като по разказ на хижар, момчета са го били с "различни видове тояги, заплашили го, откраднали и резачка". 

Момчетата от своя страна разказват, че собственикът на хижата е бил доста негативно настроен: "Напуснете, това е частен имот, вие нямате работа тук", им говорил хижарят. След два часа и половина се появява синът му със запален моторен трион, т.нар. резачка, и ги заплашва, че ще ги избие, защото са в частен имот.

Задържали са само водачите на моторните превозни средства. Въпросният господин във видимо неадекватно състояние, според момчетата, твърдял, че са нанесли побой, почупили са хижата", разказа задържаният Людмил Дачев.

В шоуто си Цитиридис показва снимка на Джорджано от фейсбук, където той е някъде сред природа със същото яке от снимката с момчетата, обвинени в побой. Но снимките на певеца са от Гара Кръстец, на 3 часа от въпросната хижа "Лескова". 

Така и не става ясно дали изпълнителят на култовата песен "Отиваме на купон" Джорджано е бил част от компанията или просто момчетата са го видели на въпросната хижа и са поискали да се снимат с него, тъй като във фейсбук той написал, че е на пешеходен туристически преход - Рила и Родопи планина 2022 г. от 28-ми септември. 

Младежите твърдят, че след инцидента стопанинът на хижата е отворил дарителска сметка с мотива, че събира пари, за да възстанови щетите. Полицията съобщава, че не е открила разрушения на мястото с изключение на два счупени прозореца.