Доведеният син на бившия социален министър Емилия Масларова - Иво, е поръчителят на убийството на Станка Марангозова. Той е напуснал страната през март. Служителят на НСО е получил от Масларов аванс от 50 хиляди лева за мократа поръчка. Пред БНТ Масларова бе категорична, че издирваният Иво Масларов не е неин син.

Аз имам син, който се казва Константин. Това е син на моя покоен съпруг от първия му брак, обясни тя. Никога не съм живяла с него, нито той с мен, никога не сме поддържали отношения, нямаме добри отношения. Даже и с баща си нямаше такива и дори не присъства на погребението му, каза още Емилия Масларова и добави, че не е виждала Иво повече от 4 години. Според прокуратурата, поръчителят на убийството на Марангозова е имал неуредени финансови отношения с нея, а на автомобила й е било монтирано проследяващо устройство.

Станка Марангозова бе застреляна в началото на октомври миналата година. Тялото ѝ бе открито с три куршума в главата, а до него имаше поставена бяла роза. Въпросният служител от НСО е с чин подполковник и е лицето, което е приело поръчката за убийството. Имал е активна комуникация с магистрати, бивши министри вероятно от една масонка ложа. Обменяли се доклади, лични документи на българи и чужденци, постановления на софийската районна прокуратура, имена на преписки и досъдебни производства. От прокуратурата уточниха още, че ще се разследват съдии и прокурори от ложата за уреждане на дела.

Килърите на Марангозова се запознали в затвора, служителят на НСО поддържал връзка с магистратиТой бил част от масонска ложа

Разкриха убийството на бизнесдамата Станка МарангозоваТрима са задържаните при спец акцията в София