Нападнаха служители на популярно заведение в Пловдив след скандал за паркомясто. Проявата на агресия е била демонстрирана пред очите на майки с деца и възрастни хора тази сутрин, а нападателите не са изпитвали никакво притеснение от това, че са заобиколени от клиенти на заведението.

Служители на заведението разказаха пред TrafficNews, че нападателите са двама братя, които живеят в близост до обекта и в продължение на един месец ежедневно паркирали на местата пред заведението, които се заплащат и са предназначени за използване от клиенти.

Нападението се случва след като няколко пъти служители на заведението помолили братята да не паркират там, тъй като не са клиенти на заведението, а по този начин ограничават хората, които искат да го посетят и няма къде да паркират.

Споделят още, че дори им предложили след 00:00 часа през нощта да паркират там автомобила си, щом толкова държат, но на сутринта да го местят, за да освободят място за клиентите.

Въпреки това мъжете продължили да действат така, както на тях им е удобно- а именно да паркират на местата, принадлежащи на заведението.

Тази сутрин след като отново служителите забелязват, че автомобил на един от братята е паркиран на тяхно място, подават сигнал до ОП „Паркиране и репатриране”, които са преместили колата с паяк.

Виждайки, че автомобилът им липсва, братята навлизат в заведението и започват да отправят най-различни заплахи към персонала на заведението, включително и такива за убийство, твърдят служителите.

След като барманът се опитва да поговори с тях и да ги успокои, се обажда на управителя на заведението, който отива на място. Пристигайки там, той бива нападнат от братята, които са били според тях във видимо неадекватно състояние. Управителят на заведението бива повален на земята след удар на един от братята.

В този момент в заведението е имало клиенти, сред тях и такива с малки деца, както и възрастни хора, които са били изключително уплашени от случващото се.

На място е извикан и полицейски патрул, като е и била подадена жалба от нападнатите служители на заведението, които са си изкарали и медицинско заради нанесените им щети.

Очевидци твърдят, че нападателите са двама братя, които се занимават с лихварство и имат заложни къщи под тепетата. По тяхна информация са и криминално проявени и това не е първият акт на агресия, който проявяват.

„Абсурдно е за едно паркомясто да се стига до такава брутална агресия. И то пред очите на малки деца и възрастни хора. Това е недопустимо!”, категорични са служителите на заведението.

Видео от инцидента можете да видите тук: