Агресия на тийнейджърки срещу връстница възмути социалните мрежи. Децата заплашват и унижават момиче, защото „ги издало“, че пушат трева, а действията си са заснели си на клип, който по-късно бе разпространен във фейсбук. На кадрите е видно агресивното поведение на три момичета срещу четвърто. Девойките посягат с шутове и шамари към детето, което дори не се пази. Видно е още, че жертвата плаче и стиска с ръце дрехите си.

Всичките момичета тука където сме, всичките ще ти ги пусна. Мен не ме е шубе, знаеш ме много добре коя съм и коя мога да стана. Чуя ли дума за някое от всичките момичета, ще те смачкам. Ще си мъртва... Ще идеш в спешното“, са думи на едно от момчетата. По-късно същата се смее, докато другите удрят детето. 

Не е ясна причината за конфликта им с битото момиче. По-късно в клипа обаче една от тях вмята „Каза ли, че всичките тука пушим трева? Каза ли? Ей тука всичките дето ги виждаш, не пушат трева, само да ти кажа, да ти е ясно“. Вероянто изнесената информация е ядосала момичетата. Без потвърждение остава дали вдействителност става дума за клевета, или детето е казало на радотелите им истината. На кадрите е видно, че е пушат цигари - забранени за възрастта им. 

Публикацията е направена от личния профил на мъж, който е посочил, че живее в Стара Загора. Случаят обаче засяга деца от Раднево. Във фейсбук група местни коментират, че след агресията детето изпитва страх да ходи на училище. Посочва се обаче и че училищната институция не е предприела мерки по повода, тъй като боя не се е случил на територия на сградата ѝ.

Към момента не е ясно, дали по случая са сезирани полиция и детска педагогическа стая. Не е известно и дали девойките се обучават в едно и също училище. 

Медията ни няма да публикува видеото, поради чувствително съдържание, свързано с непълнолетни лица. Прилагаме обаче снимки, изрязани от него.