21-годишният Кристиян Димитров от Дупница, който  се хвърли от седмия етаж на блок в жк „Дупница” и загина е оставил предсмъртно писмо. Трагедията се разиграла вчера преди 8 часа.

При падането на земята е получил тежки политравми, които са довели до смъртта му. Минувачи видели тялото на младежа по очи и позвънили на тел. 112. Загиналият младеж е син на пожарникар, но живеел при баба си в блока в жк „Дупница”, предаде Струма.

На място са пристигнали криминалисти от РУ – Дупница и екип на Спешен център. Медиците само констатирали смъртта на младежа. Криминалисти разследваха причината за трагичния инцидент. При първоначалния оглед се установило, че няма насилие върху тялото на Кр. Димитров. Тялото е закарано за аутопсия в Кюстендил.

Кристиян Димитров е трябвало да бъде на работа в дюнера в центъра на Дупница, срещу стълбите за градската градина, но сутринта не се появил. Собственикът на дюнера, сириецът Рамзи разказа:

„Кристиян беше най-добрият ми работник, даже му увеличих заплатата наскоро. В неделя имаше рожден ден и му дадох повече пари да празнува с приятели. Беше кротък и работлив. Ходеше на йога. Скоро щеше да пътува за Англия с приятел. Потресен съм от случилото се. Не мога да повярвам. Последните дни беше спокоен, с нищо не показваше, че има някакъв проблем”, разказа Рамзи.