Председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов се нуждае от финансова помощ, за да бъде приет за лечение в болница, алармираха негови приятели в социалните мрежи. Проблемът е, че младежът трябва да внесе спешно в НАП още 466,34 лв. за здравни осигуровки, за да се лекува след претърпяна бъбречна криза и настъпили усложнения, но не разполага с тази сума. 

"Като председател на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов е човек, който е отдал живота си на каузата да помага на деца в неравностойно положение, а сега самият той има нужда от помощ. Сигурен съм, че в този момент ако всички ние, които подкрепяме неговите инициативи, обединим усилия и внесем по някой лев, ще успеем заедно за кратко време да съберем необходимата оставаща сума", споделя приятелят му Петко Александров, цитиран от offnews.bg. И добавя:

"За човек без семейство е много трудно да намери подкрепа, когато изпадне в затруднена ситуация. Именно сега е моментът да покажем на Слави, че не е сам и всички ние сме неговото семейство."

Дарителската сметка, на която можете да внесете сума, за да помогнете на Слави Михайлов е следната:

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
BG64FINV91501016573912
BG64FINV91501016573912BGN
ТИТУЛЯР: СЛАВЧО МИХАЙЛОВ